THOMAS & BETTS EURO DIST SA

Contactgegevens THOMAS & BETTS EURO DIST SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THOMAS & BETTS EURO DIST SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

THOMAS & BETTS EURO DIST SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gare Autoroutière 7110 Houdeng-Goegnies (La Louviere) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-64-88-27-27 32-64-88-27-27

Fax (fax): 32-64-88-63-31 32-64-88-63-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THOMAS & BETTS EURO DIST SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THOMAS & BETTS EURO DIST SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THOMAS & BETTS EURO DIST SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THOMAS & BETTS EURO DIST SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THOMAS & BETTS EURO DIST SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THOMAS & BETTS EURO DIST SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THOMAS & BETTS EURO DIST SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THOMAS & BETTS EURO DIST SA
Products information THOMAS & BETTS EURO DIST SA

BTW identificatienummer (tax): BE04835601806
Ondernemingsnummer: 2908325195
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 391,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in THOMAS & BETTS EURO DIST SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clamp collars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THOMAS & BETTS EURO DIST SA
(Get full report from official database of BE for THOMAS & BETTS EURO DIST SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor THOMAS & BETTS EURO DIST SA
Addition kinds of activities for THOMAS & BETTS EURO DIST SA

291104. Zware distillaten | Heavy distillates
369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
373103. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
514905. Dranken, behalve koffie en thee | Beverages, except coffee and tea
28249903. Anidexvezels | Anidex fibers
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
35689903. Pivots, krachtoverbrenging | Pivots, power transmission
35930000. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
50139902. Stoel hoezen | Seat covers

Werken bij THOMAS & BETTS EURO DIST SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THOMAS & BETTS EURO DIST SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THOMAS & BETTS EURO DIST SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THOMAS & BETTS EURO DIST SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Professional Support Lawyer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis

    Type: Vaste Job

    Uw verantwoordelijkheden : - Met uw juridische kennis helpt u de advocaten in hun praktijk en biedt u hen een optimale ondersteuning. - U volgt de juridische evoluties in uw vakgebied op de voet en communiceert de relevante informatie aan de advocaten. - U verzamelt interne documenten en know-how en voert deze in een database in (modellen). - U bent nauw betrokken bij de dossiers en initiatieven van de praktijkgroep (nieuwsbrieven, client seminars, publicaties,…) en u volgt de relevante actualiteit in de algemene en economische pers.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van THOMAS & BETTS EURO DIST SA in sociale netwerken
Look for responds of THOMAS & BETTS EURO DIST SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor THOMAS & BETTS EURO DIST SA. Laat een reactie achter voor THOMAS & BETTS EURO DIST SA. THOMAS & BETTS EURO DIST SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THOMAS & BETTS EURO DIST SA. Leave a respond for THOMAS & BETTS EURO DIST SA. THOMAS & BETTS EURO DIST SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THOMAS & BETTS EURO DIST SA op de google maps. Adres en contacten THOMAS & BETTS EURO DIST SA
Location of THOMAS & BETTS EURO DIST SA on the google maps. Address and contacts of THOMAS & BETTS EURO DIST SA

Andere gerelateerde bedrijven als come THOMAS & BETTS EURO DIST SA THOMAS & BETTS EURO DIST SA: RESTAURANT VISCONTI | Insulco | EDWARD DE BUSSER | Delvaux | Van Asch Natacha

Other related companies as THOMAS & BETTS EURO DIST SA: RESTAURANT VISCONTI | Insulco | EDWARD DE BUSSER | Delvaux | Van Asch Natacha

THOMAS & BETTS EURO DIST SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THOMAS & BETTS EURO DIST SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04835601806. Het bedrijf THOMAS & BETTS EURO DIST SA bevindt zich op het adres: Gare Autoroutière 7110 Houdeng-Goegnies (La Louviere) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 391,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clamp collars. Producten gemaakt in THOMAS & BETTS EURO DIST SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THOMAS & BETTS EURO DIST SA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THOMAS & BETTS EURO DIST SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THOMAS & BETTS EURO DIST SA, openstaande posities, locatie van THOMAS & BETTS EURO DIST SA op de kaart.

THOMAS & BETTS EURO DIST SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is THOMAS & BETTS EURO DIST SA, company assigned to the tax number BE04835601806. The company THOMAS & BETTS EURO DIST SA is located at the address: Gare Autoroutière 7110 Houdeng-Goegnies (La Louviere) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 391,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clamp collars. Products created in THOMAS & BETTS EURO DIST SA were not found.
The main activity of THOMAS & BETTS EURO DIST SA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THOMAS & BETTS EURO DIST SA is not available. You also can look at reviews of THOMAS & BETTS EURO DIST SA, open positions, location of THOMAS & BETTS EURO DIST SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THOMAS & BETTS EURO DIST SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THOMAS & BETTS EURO DIST SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THOMAS & BETTS EURO DIST SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THOMAS & BETTS EURO DIST SA, employees, financial statistics.