JOZEF AERTS

Contactgegevens JOZEF AERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF AERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF AERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WORTELDORP 68; 2323; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33145427 (+32-33145427) 33145427 (+32-33145427)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF AERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF AERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF AERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF AERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF AERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF AERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF AERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF AERTS
Products information JOZEF AERTS

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF AERTS
(Get full report from official database of BE for JOZEF AERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF AERTS
Addition kinds of activities for JOZEF AERTS

149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
01810300. Bollen en zaden | Bulbs and seeds
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric
50640103. Afvalverwerking | Garbage disposals
80690301. Tuberculosis ziekenhuis | Tuberculosis hospital

Werken bij JOZEF AERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF AERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF AERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF AERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • SITE SUPERVISOR PIPING (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een SITE SUPERVISOR PIPING (M/V). Onze klant is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud.    Taken: Je organiseert en leidt een werf met onder andere werkkrachten, materieel en middelen, in overeenstemming met de financiële middelen. Afhankelijk van de grootte van de werf ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een gedeelte of voor alle werkzaamheden. Je rapporteert aan de project manager. Naast de coördinatie op de werf zelf, verzeker je ook de administratieve opvolging, bijvoorbeeld voor het bepalen van mankracht of materieel, voor het opmaken van vorderingsstaten of werkstaten of voor de voorbereiding van werfvergaderingen. WERKVOORBEREIDING Doornemen van de werkinstructies samen met de project manager Werfbezoek en evaluatie van de montagewerkzaamheden Zoeken van oplossingen voor technische problemen rekening houdend met het vooropgestelde buget Bepalen van de werkvolgorde bepalen van de middelen: benodigde materialen, gereedschappen, personeel,... WERKVERDELING Briefing van de werkplanning met de brigadiers en hun teams Controle op orde, netheid en veiligheid van de werf en opstellen van de gevraagde rapporten Leiding geven aan, organiseren en coördineren van de verschillende ploegen (5 - 20 werknemers) en werfactiviteiten. De ploegen staan onder leiding van een brigadier Controleren of de afgesproken termijnen gerespecteerd worden Nagaan of de uitvoering van het project overeenkomt met de vraag van de klantonthaal, coördinatie en administratie van de betrokken onderaannemers Informatie uitwisselen met de klanterkende inspectiebureaus contacteren en de nodige inspecties organiseren EINDE WERF Opmaken van de punch list: openstaande taken oplijsten en uitvoering ervan opvolgen Actieve deelname aan debriefing van de werfhulp bij het opstellen van het technisch dossier en verzamelen van de benodigde documenten hiervoor WERKOMSTANDIGHEDEN Je werkt op de werven zelf, in nauw contact met de arbeiders, de klant en de project manager. De werven kunnen klein, middelmatig tot zeer groot zijn, afhankelijk van uw profiel en capaciteiten           Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van JOZEF AERTS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF AERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF AERTS. Laat een reactie achter voor JOZEF AERTS. JOZEF AERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF AERTS. Leave a respond for JOZEF AERTS. JOZEF AERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF AERTS op de google maps. Adres en contacten JOZEF AERTS
Location of JOZEF AERTS on the google maps. Address and contacts of JOZEF AERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF AERTS JOZEF AERTS: ANJA VAN DER STRAETEN | R?GIE DES EAUX | 'T WINKELTJE | GARAGE CENTRAUTO | MAISON ACQUA VERDE

Other related companies as JOZEF AERTS: ANJA VAN DER STRAETEN | R?GIE DES EAUX | 'T WINKELTJE | GARAGE CENTRAUTO | MAISON ACQUA VERDE

JOZEF AERTS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF AERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf JOZEF AERTS bevindt zich op het adres: WORTELDORP 68; 2323; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JOZEF AERTS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF AERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF AERTS, openstaande posities, locatie van JOZEF AERTS op de kaart.

JOZEF AERTS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF AERTS, company assigned to the tax number BE04942993164. The company JOZEF AERTS is located at the address: WORTELDORP 68; 2323; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of JOZEF AERTS is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF AERTS is not available. You also can look at reviews of JOZEF AERTS, open positions, location of JOZEF AERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF AERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF AERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF AERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF AERTS, employees, financial statistics.