TERRASDECOR NV

Contactgegevens TERRASDECOR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TERRASDECOR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TERRASDECOR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Emiel Clausstraat 21 8793 Sint-Eloois-Vijve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-60-00-38 32-56-60-00-38

Fax (fax): 32-56-61-08-04 32-56-61-08-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TERRASDECOR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TERRASDECOR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TERRASDECOR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TERRASDECOR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TERRASDECOR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TERRASDECOR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TERRASDECOR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TERRASDECOR NV
Products information TERRASDECOR NV

BTW identificatienummer (tax): BE05578826904
Ondernemingsnummer: 6395935058
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TERRASDECOR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Structures, aluminium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TERRASDECOR NV
(Get full report from official database of BE for TERRASDECOR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TERRASDECOR NV
Addition kinds of activities for TERRASDECOR NV

673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
821103. Openbare elementaire en middelbare scholen | Public elementary and secondary schools
17959903. Demontage van stalen olietanks | Dismantling steel oil tanks
24991603. Drijvende dokken, hout | Floating docks, wood
36690106. Rookmelders | Smoke detectors
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
50469909. Taxi meters | Taxi meters
59210100. Wijn en bier | Wine and beer

Werken bij TERRASDECOR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TERRASDECOR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TERRASDECOR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TERRASDECOR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (voltijds) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • JOBSTUDENT VOOR SCHOONMAAKWERK OP ZATERDAG (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We kijken dringend uit naar een kandidaat die een bijverdienste voor op zaterdag zoekt. Je werkt elke zaterdag van 5.30u tot 12.00u Je reinigt het machinepark in een fabriek. Je werkt in een team van een aantal mensen.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • MEDEWERKER PRODUCTIE BEHEER (ELEKTRONICA) - GENT (GENTBRUGGE) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DEKIMO

    Type: Vaste Job

    Dekimo produceert elektronica op maat voor de industrie. We zijn tevens één van de grootste designhuizen in Vlaanderen op het vlak van embedded software en elektronica ontwerp. Heb je voeling/ervaring met elektronica en techniek? Kennis van elektronica componenten, printen,...? Een bachelor diploma? We zoeken dringend een medewerker productie beheer om ons bestaand team mee uit te breiden voor de aankoop van componenten, planning, logistiek, communicatie met onze klanten. Zie onze website www.dekimo.com voor meer informatie.

Zoek naar antwoorden van TERRASDECOR NV in sociale netwerken
Look for responds of TERRASDECOR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TERRASDECOR NV. Laat een reactie achter voor TERRASDECOR NV. TERRASDECOR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TERRASDECOR NV. Leave a respond for TERRASDECOR NV. TERRASDECOR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TERRASDECOR NV op de google maps. Adres en contacten TERRASDECOR NV
Location of TERRASDECOR NV on the google maps. Address and contacts of TERRASDECOR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TERRASDECOR NV TERRASDECOR NV: HAIR DESIGN | SERVICEFLATS ZEEGALM | COSMIC NAILS | CARROSSERIE MAUGERI | GARAGE DE SAVEUR BVBA

Other related companies as TERRASDECOR NV: HAIR DESIGN | SERVICEFLATS ZEEGALM | COSMIC NAILS | CARROSSERIE MAUGERI | GARAGE DE SAVEUR BVBA

TERRASDECOR NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TERRASDECOR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05578826904. Het bedrijf TERRASDECOR NV bevindt zich op het adres: Emiel Clausstraat 21 8793 Sint-Eloois-Vijve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 602,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Structures, aluminium. Producten gemaakt in TERRASDECOR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TERRASDECOR NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TERRASDECOR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TERRASDECOR NV, openstaande posities, locatie van TERRASDECOR NV op de kaart.

TERRASDECOR NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TERRASDECOR NV, company assigned to the tax number BE05578826904. The company TERRASDECOR NV is located at the address: Emiel Clausstraat 21 8793 Sint-Eloois-Vijve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 602,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Structures, aluminium. Products created in TERRASDECOR NV were not found.
The main activity of TERRASDECOR NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TERRASDECOR NV is not available. You also can look at reviews of TERRASDECOR NV, open positions, location of TERRASDECOR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TERRASDECOR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TERRASDECOR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TERRASDECOR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TERRASDECOR NV, employees, financial statistics.