HENDRIK CROMBEZ

Contactgegevens HENDRIK CROMBEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRIK CROMBEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRIK CROMBEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEZESTRAAT 18; 8850; ARDOOIE, België

Telefoon (phone): 51744471 (+32-51744471) 51744471 (+32-51744471)

Fax (fax): +32 (60) 537-53-63 +32 (60) 537-53-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRIK CROMBEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRIK CROMBEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRIK CROMBEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRIK CROMBEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRIK CROMBEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRIK CROMBEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRIK CROMBEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRIK CROMBEZ
Products information HENDRIK CROMBEZ

BTW identificatienummer (tax): BE08351501464
Ondernemingsnummer: 5537628173
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 898,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRIK CROMBEZ
(Get full report from official database of BE for HENDRIK CROMBEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRIK CROMBEZ
Addition kinds of activities for HENDRIK CROMBEZ

335606. Titanium | Titanium
922204. Juridische raad en vervolging, niveau van overheid | Legal counsel and prosecution, level of government
33399918. Titaniummetaal, spons en korrels | Titanium metal, sponge and granules
34829910. Wads, munitie: 30 mm. | Wads, ammunition: 30 mm. and below
35560201. Biscuitzaaimachines (machines) | Biscuit cutters (machines)
38210304. Hotplates, laboratorium | Hotplates, laboratory
61419901. Industriële leningsbanken en bedrijven, geen depositobank | Industrial loan banks and companies, not a deposit bank
80420103. Lichtvisie specialist optometrist | Low vision specialist optometrist
83220400. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services

Werken bij HENDRIK CROMBEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRIK CROMBEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRIK CROMBEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRIK CROMBEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Gemotiveerde inpakmedewerker - daguren te Sint-Amands (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze opdrachtgever, een familiale KMO, te Sint-Amands zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakmedewerker.  Takenpakket: je zal instaan voor het plaatsen van karton aan het begin van de inpaklijn controleren van de verpakkingen kartonnen verpakkingen vouwen en in dozen plaatsen stapelen van dozen op een transpallet

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van HENDRIK CROMBEZ in sociale netwerken
Look for responds of HENDRIK CROMBEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRIK CROMBEZ. Laat een reactie achter voor HENDRIK CROMBEZ. HENDRIK CROMBEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRIK CROMBEZ. Leave a respond for HENDRIK CROMBEZ. HENDRIK CROMBEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRIK CROMBEZ op de google maps. Adres en contacten HENDRIK CROMBEZ
Location of HENDRIK CROMBEZ on the google maps. Address and contacts of HENDRIK CROMBEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRIK CROMBEZ HENDRIK CROMBEZ: BLOEMISTERIJ PATTOU | Depijper Eric | TANJA VAN DAMME | Myral Signs | Onder Den Toren

Other related companies as HENDRIK CROMBEZ: BLOEMISTERIJ PATTOU | Depijper Eric | TANJA VAN DAMME | Myral Signs | Onder Den Toren

HENDRIK CROMBEZ is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRIK CROMBEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08351501464. Het bedrijf HENDRIK CROMBEZ bevindt zich op het adres: WEZESTRAAT 18; 8850; ARDOOIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 898,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van HENDRIK CROMBEZ is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRIK CROMBEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRIK CROMBEZ, openstaande posities, locatie van HENDRIK CROMBEZ op de kaart.

HENDRIK CROMBEZ is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENDRIK CROMBEZ, company assigned to the tax number BE08351501464. The company HENDRIK CROMBEZ is located at the address: WEZESTRAAT 18; 8850; ARDOOIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 898,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of HENDRIK CROMBEZ is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRIK CROMBEZ is not available. You also can look at reviews of HENDRIK CROMBEZ, open positions, location of HENDRIK CROMBEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRIK CROMBEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRIK CROMBEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRIK CROMBEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRIK CROMBEZ, employees, financial statistics.