STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV

Contactgegevens STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidstr. 24 2381 Ravels - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-82-82-36 32-14-82-82-36

Fax (fax): 32-14-65-72-75 32-14-65-72-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV
Products information STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05851013183
Ondernemingsnummer: 1613311767
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Structures, aluminium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV

174300. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
17990502. Reinigen van nieuwe gebouwen na de bouw | Cleaning new buildings after construction
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
20960202. Tortilla chips | Tortilla chips
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
38429926. Tractieapparatuur | Traction apparatus
50430103. Drukapparatuur, fotografisch | Printing apparatus, photographic
59619917. Postorder huis, alleen bestellen kantoor | Mail order house, order taking office only
86219905. Ingenieursvereniging | Engineering association

Werken bij STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Temse (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student Verpleegkunde (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    studentenjob in de zorg, je draait mee als student verpleging in ons zorgverblijf voor herstel en revalidatie.

  • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV. STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV. Leave a respond for STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV. STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV
Location of STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV: GODUVA SPRL | LUC DIELEMAN | MEUBELEN KNOOPS | PHOTO-HALL ST.GILLES | CSAD T?L?-VIGILANCE

Other related companies as STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV: GODUVA SPRL | LUC DIELEMAN | MEUBELEN KNOOPS | PHOTO-HALL ST.GILLES | CSAD T?L?-VIGILANCE

STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05851013183. Het bedrijf STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Nijverheidstr. 24 2381 Ravels - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Structures, aluminium. Producten gemaakt in STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV op de kaart.

STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE05851013183. The company STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV is located at the address: Nijverheidstr. 24 2381 Ravels - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Structures, aluminium. Products created in STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, open positions, location of STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAALBOUW WEELDE INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.