FRANCISCUS BOUWENS

Contactgegevens FRANCISCUS BOUWENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCISCUS BOUWENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCISCUS BOUWENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE VRAAGSTRAAT 8; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33138524 (+32-33138524) 33138524 (+32-33138524)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCISCUS BOUWENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCISCUS BOUWENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCISCUS BOUWENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCISCUS BOUWENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCISCUS BOUWENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCISCUS BOUWENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCISCUS BOUWENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCISCUS BOUWENS
Products information FRANCISCUS BOUWENS

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCISCUS BOUWENS
(Get full report from official database of BE for FRANCISCUS BOUWENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCISCUS BOUWENS
Addition kinds of activities for FRANCISCUS BOUWENS

018100. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
138100. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
10810100. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
14799903. Celestietwinning | Celestite mining
28650313. Difenylamines, gealkyleerd | Diphenylamines, alkylated
37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
38270114. Phototheodolites | Phototheodolites
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij FRANCISCUS BOUWENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCISCUS BOUWENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCISCUS BOUWENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCISCUS BOUWENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van FRANCISCUS BOUWENS in sociale netwerken
Look for responds of FRANCISCUS BOUWENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCISCUS BOUWENS. Laat een reactie achter voor FRANCISCUS BOUWENS. FRANCISCUS BOUWENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCISCUS BOUWENS. Leave a respond for FRANCISCUS BOUWENS. FRANCISCUS BOUWENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCISCUS BOUWENS op de google maps. Adres en contacten FRANCISCUS BOUWENS
Location of FRANCISCUS BOUWENS on the google maps. Address and contacts of FRANCISCUS BOUWENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCISCUS BOUWENS FRANCISCUS BOUWENS: Paper Shop | Swinne Garage | GAR VANMOL JOSEPH bvba | Galopant (Le) | Indusys Technologies SPRL

Other related companies as FRANCISCUS BOUWENS: Paper Shop | Swinne Garage | GAR VANMOL JOSEPH bvba | Galopant (Le) | Indusys Technologies SPRL

FRANCISCUS BOUWENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCISCUS BOUWENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf FRANCISCUS BOUWENS bevindt zich op het adres: DE VRAAGSTRAAT 8; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van FRANCISCUS BOUWENS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCISCUS BOUWENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCISCUS BOUWENS, openstaande posities, locatie van FRANCISCUS BOUWENS op de kaart.

FRANCISCUS BOUWENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCISCUS BOUWENS, company assigned to the tax number BE03294219970. The company FRANCISCUS BOUWENS is located at the address: DE VRAAGSTRAAT 8; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of FRANCISCUS BOUWENS is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCISCUS BOUWENS is not available. You also can look at reviews of FRANCISCUS BOUWENS, open positions, location of FRANCISCUS BOUWENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCISCUS BOUWENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCISCUS BOUWENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCISCUS BOUWENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCISCUS BOUWENS, employees, financial statistics.