SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA

Contactgegevens SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Raatshovenstr. 2 3400 Landen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-24-26-76 32-42-24-26-76

Fax (fax): 32-42-24-01-34 32-42-24-01-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA
Products information SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE06125122070
Ondernemingsnummer: 4688934326
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipes and tubes, cast iron

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA
Addition kinds of activities for SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA

201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
374302. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
32319907. Frame spiegels | Framed mirrors
33579903. Apparaat fixture draad, nonferrous | Appliance fixture wire, nonferrous
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
80699904. Kraamkliniek | Maternity hospital

Werken bij SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Huishoudhulp regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Shopverantwoordelijke computer winkel (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele management van computerwinkel Je neemt initiatieven om de omzet en winstcijfers te optimaliseren Je motiveert het team om de commerciële doelstellingen te behalen Je bewaakt de klantvriendelijkheid en netheid van de winkel en het team Je zorgt er voor dat je team zijn taken en verantwoordelijkheden perfect en vlekkeloos uitvoert Je verwelkomt, informeert, adviseert en gebeleidt de klanten bij hun aankoop

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA. SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA. Leave a respond for SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA. SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA
Location of SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA: DEXIA | HOME MARIE IMMACUL?E | INST. N-DAME DE LA MERCIE | CD VASTGOED | Dufrasne

Other related companies as SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA: DEXIA | HOME MARIE IMMACUL?E | INST. N-DAME DE LA MERCIE | CD VASTGOED | Dufrasne

SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06125122070. Het bedrijf SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Raatshovenstr. 2 3400 Landen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pipes and tubes, cast iron. Producten gemaakt in SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA op de kaart.

SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE06125122070. The company SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA is located at the address: Raatshovenstr. 2 3400 Landen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pipes and tubes, cast iron. Products created in SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA were not found.
The main activity of SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, open positions, location of SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAINT-GOBAIN PIPE SYSTEMS BELGIUM SA, employees, financial statistics.