INST. N-DAME DE LA MERCIE

Contactgegevens INST. N-DAME DE LA MERCIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INST. N-DAME DE LA MERCIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INST. N-DAME DE LA MERCIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FOR?T 2; 7603; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69779911 (+32-69779911) 69779911 (+32-69779911)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INST. N-DAME DE LA MERCIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INST. N-DAME DE LA MERCIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INST. N-DAME DE LA MERCIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INST. N-DAME DE LA MERCIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INST. N-DAME DE LA MERCIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INST. N-DAME DE LA MERCIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INST. N-DAME DE LA MERCIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INST. N-DAME DE LA MERCIE
Products information INST. N-DAME DE LA MERCIE

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in INST. N-DAME DE LA MERCIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rusthuizen and serviceflats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INST. N-DAME DE LA MERCIE
(Get full report from official database of BE for INST. N-DAME DE LA MERCIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INST. N-DAME DE LA MERCIE
Addition kinds of activities for INST. N-DAME DE LA MERCIE

27210100. Periodieken, alleen publiceren | Periodicals, publishing only
28340203. Procaine farmaceutische preparaten | Procaine pharmaceutical preparations
36630109. Radio ontvanger netwerken | Radio receiver networks
44910000. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
73891302. Bail bonding | Bail bonding

Werken bij INST. N-DAME DE LA MERCIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INST. N-DAME DE LA MERCIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INST. N-DAME DE LA MERCIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INST. N-DAME DE LA MERCIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van INST. N-DAME DE LA MERCIE in sociale netwerken
Look for responds of INST. N-DAME DE LA MERCIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INST. N-DAME DE LA MERCIE. Laat een reactie achter voor INST. N-DAME DE LA MERCIE. INST. N-DAME DE LA MERCIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INST. N-DAME DE LA MERCIE. Leave a respond for INST. N-DAME DE LA MERCIE. INST. N-DAME DE LA MERCIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INST. N-DAME DE LA MERCIE op de google maps. Adres en contacten INST. N-DAME DE LA MERCIE
Location of INST. N-DAME DE LA MERCIE on the google maps. Address and contacts of INST. N-DAME DE LA MERCIE

Andere gerelateerde bedrijven als come INST. N-DAME DE LA MERCIE INST. N-DAME DE LA MERCIE: WILLY BLANCKAERT | OGER COMPERE | Becker H | Vandekasteele Graphic Concept SPRL | SVEN RUHL

Other related companies as INST. N-DAME DE LA MERCIE: WILLY BLANCKAERT | OGER COMPERE | Becker H | Vandekasteele Graphic Concept SPRL | SVEN RUHL

INST. N-DAME DE LA MERCIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INST. N-DAME DE LA MERCIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf INST. N-DAME DE LA MERCIE bevindt zich op het adres: RUE DE LA FOR?T 2; 7603; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rusthuizen and serviceflats. Producten gemaakt in INST. N-DAME DE LA MERCIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INST. N-DAME DE LA MERCIE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INST. N-DAME DE LA MERCIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INST. N-DAME DE LA MERCIE, openstaande posities, locatie van INST. N-DAME DE LA MERCIE op de kaart.

INST. N-DAME DE LA MERCIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is INST. N-DAME DE LA MERCIE, company assigned to the tax number BE05067687988. The company INST. N-DAME DE LA MERCIE is located at the address: RUE DE LA FOR?T 2; 7603; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rusthuizen and serviceflats. Products created in INST. N-DAME DE LA MERCIE were not found.
The main activity of INST. N-DAME DE LA MERCIE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INST. N-DAME DE LA MERCIE is not available. You also can look at reviews of INST. N-DAME DE LA MERCIE, open positions, location of INST. N-DAME DE LA MERCIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INST. N-DAME DE LA MERCIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INST. N-DAME DE LA MERCIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INST. N-DAME DE LA MERCIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INST. N-DAME DE LA MERCIE, employees, financial statistics.