WERNER VAN GYSEL

Contactgegevens WERNER VAN GYSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERNER VAN GYSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERNER VAN GYSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERREBROEKSTRAAT 13; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37734110 (+32-37734110) 37734110 (+32-37734110)

Fax (fax): +32 (65) 281-22-38 +32 (65) 281-22-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERNER VAN GYSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERNER VAN GYSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERNER VAN GYSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERNER VAN GYSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERNER VAN GYSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERNER VAN GYSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERNER VAN GYSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERNER VAN GYSEL
Products information WERNER VAN GYSEL

BTW identificatienummer (tax): BE07224853515
Ondernemingsnummer: 8605560302
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERNER VAN GYSEL
(Get full report from official database of BE for WERNER VAN GYSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERNER VAN GYSEL
Addition kinds of activities for WERNER VAN GYSEL

236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
28759900. Meststoffen, alleen mengen, nec | Fertilizers, mixing only, nec
32950213. Plumbago: grond, geraffineerd of gemengd | Plumbago: ground, refined, or blended
32960100. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
32970304. Pyrolytische grafiet | Pyrolytic graphite
38240110. Registraties, lineaire tallying | Registers, linear tallying
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij WERNER VAN GYSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERNER VAN GYSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERNER VAN GYSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERNER VAN GYSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Anderlecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Poetshulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Student Mystery Shopper Nationale Loterij (periode 04/02 - 02/03) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Nationale Loterij wordt er een grote actie georganiseerd waarvoor we op zoek zijn naar studenten tussen de 15 en de 16 jaar. Deze actie zal doorgaan in februari en april in regio Antwerpen. De selectieprocedure voor deze vacature bestaat uit 3 fases: de eerste screening gebeurt door Randstad in ons kantoor op de Groenplaats indien positief, wordt je sollicitatie doorgestuurd naar Ipsos indien zij akkoord gaan, gebeurt de derde screening door de vertegenwoordigers van de Nationale loterij in de tweede week van januari in Groot Bijgaarden (een andere dag is niet mogelijk!). Wat ga je juist moeten doen? Je rijdt mee met een begeleider die je telkens afzet bij een krantenwinkel. Hier moet je een lottobiljet kopen en zien of ze het aan jou willen verkopen. Nadien stap je terug in de auto bij je begeleider en geef je een briefing. Zo doe je verschillende bezoeken op één dag.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Docent Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

  • RESERVE Industrieel reinigers Turnhout 2018 (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Turnhout zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van WERNER VAN GYSEL in sociale netwerken
Look for responds of WERNER VAN GYSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERNER VAN GYSEL. Laat een reactie achter voor WERNER VAN GYSEL. WERNER VAN GYSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERNER VAN GYSEL. Leave a respond for WERNER VAN GYSEL. WERNER VAN GYSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERNER VAN GYSEL op de google maps. Adres en contacten WERNER VAN GYSEL
Location of WERNER VAN GYSEL on the google maps. Address and contacts of WERNER VAN GYSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come WERNER VAN GYSEL WERNER VAN GYSEL: Dolfijn NV | COLAUTTI P | F?VRIER G. | LODE DEKIMPE | Vansteenwegen

Other related companies as WERNER VAN GYSEL: Dolfijn NV | COLAUTTI P | F?VRIER G. | LODE DEKIMPE | Vansteenwegen

WERNER VAN GYSEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERNER VAN GYSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07224853515. Het bedrijf WERNER VAN GYSEL bevindt zich op het adres: VERREBROEKSTRAAT 13; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 833,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van WERNER VAN GYSEL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERNER VAN GYSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERNER VAN GYSEL, openstaande posities, locatie van WERNER VAN GYSEL op de kaart.

WERNER VAN GYSEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERNER VAN GYSEL, company assigned to the tax number BE07224853515. The company WERNER VAN GYSEL is located at the address: VERREBROEKSTRAAT 13; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 833,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of WERNER VAN GYSEL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WERNER VAN GYSEL is not available. You also can look at reviews of WERNER VAN GYSEL, open positions, location of WERNER VAN GYSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERNER VAN GYSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERNER VAN GYSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERNER VAN GYSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERNER VAN GYSEL, employees, financial statistics.