VANLUCHENE & DE MARREZ

Contactgegevens VANLUCHENE & DE MARREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANLUCHENE & DE MARREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANLUCHENE & DE MARREZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTHOEKSTRAAT 18; 8720; DENTERGEM, België

Telefoon (phone): 93888235 (+32-93888235) 93888235 (+32-93888235)

Fax (fax): +32 (53) 384-52-64 +32 (53) 384-52-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANLUCHENE & DE MARREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANLUCHENE & DE MARREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANLUCHENE & DE MARREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANLUCHENE & DE MARREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANLUCHENE & DE MARREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANLUCHENE & DE MARREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANLUCHENE & DE MARREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANLUCHENE & DE MARREZ
Products information VANLUCHENE & DE MARREZ

BTW identificatienummer (tax): BE03153045654
Ondernemingsnummer: 4392028808
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANLUCHENE & DE MARREZ
(Get full report from official database of BE for VANLUCHENE & DE MARREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANLUCHENE & DE MARREZ
Addition kinds of activities for VANLUCHENE & DE MARREZ

8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
14229905. Marl, verpletterd en gebroken-steengroeven | Marl, crushed and broken-quarrying
28330210. Drugs en kruiden: gradering, slijpen en frezen | Drugs and herbs: grading, grinding, and milling
38250221. Radar testinstrumenten, elektrisch | Radar testing instruments, electric
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij VANLUCHENE & DE MARREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANLUCHENE & DE MARREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANLUCHENE & DE MARREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANLUCHENE & DE MARREZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

Zoek naar antwoorden van VANLUCHENE & DE MARREZ in sociale netwerken
Look for responds of VANLUCHENE & DE MARREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANLUCHENE & DE MARREZ. Laat een reactie achter voor VANLUCHENE & DE MARREZ. VANLUCHENE & DE MARREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANLUCHENE & DE MARREZ. Leave a respond for VANLUCHENE & DE MARREZ. VANLUCHENE & DE MARREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANLUCHENE & DE MARREZ op de google maps. Adres en contacten VANLUCHENE & DE MARREZ
Location of VANLUCHENE & DE MARREZ on the google maps. Address and contacts of VANLUCHENE & DE MARREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come VANLUCHENE & DE MARREZ VANLUCHENE & DE MARREZ: OUTILLAGE DE PRÉCISION ATELIERS F. VANWERS SA | Heinen Décor | Teak BVBA | Van Wauwe | JAN DE NIL

Other related companies as VANLUCHENE & DE MARREZ: OUTILLAGE DE PRÉCISION ATELIERS F. VANWERS SA | Heinen Décor | Teak BVBA | Van Wauwe | JAN DE NIL

VANLUCHENE & DE MARREZ is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANLUCHENE & DE MARREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03153045654. Het bedrijf VANLUCHENE & DE MARREZ bevindt zich op het adres: OOSTHOEKSTRAAT 18; 8720; DENTERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van VANLUCHENE & DE MARREZ is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANLUCHENE & DE MARREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANLUCHENE & DE MARREZ, openstaande posities, locatie van VANLUCHENE & DE MARREZ op de kaart.

VANLUCHENE & DE MARREZ is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANLUCHENE & DE MARREZ, company assigned to the tax number BE03153045654. The company VANLUCHENE & DE MARREZ is located at the address: OOSTHOEKSTRAAT 18; 8720; DENTERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of VANLUCHENE & DE MARREZ is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANLUCHENE & DE MARREZ is not available. You also can look at reviews of VANLUCHENE & DE MARREZ, open positions, location of VANLUCHENE & DE MARREZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANLUCHENE & DE MARREZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANLUCHENE & DE MARREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANLUCHENE & DE MARREZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANLUCHENE & DE MARREZ, employees, financial statistics.