VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.

Contactgegevens VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOEKUITSTRAAT 4; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57333581 (+32-57333581) 57333581 (+32-57333581)

Fax (fax): +32 (4) 470-19-41 +32 (4) 470-19-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANEXEM G.-FLEUREBAEY A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANEXEM G.-FLEUREBAEY A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.
Products information VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.

BTW identificatienummer (tax): BE02427947998
Ondernemingsnummer: 4282165527
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.
(Get full report from official database of BE for VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.
Addition kinds of activities for VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.

364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
737400. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
26211002. Lath, vezel | Lath, fiber
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
34790202. Bondering van metaal of metaalproducten | Bonderizing of metal or metal products
60210000. Nationale handelsbanken | National commercial banks
97219902. Diplomatieke dienst, overheid | Diplomatic service, government

Werken bij VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie arbeider bij Colruyt Group (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productie arbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen potjes op de machine zetten het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…) maken van salades (krabsla, vleessla,…) verpakken etiketteren … Dat zijn de verschillende taken van een productie arbeider.

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Chauffeur Rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Antwerpen zijn we opzoek naar een chauffeur C.  Lossen met rolcontainers  Leveren bij horeca klanten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Okegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OKEGEM)

    Regio: OKEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

  • HR Director (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Samen met je team van 7 HR medewerkers  ben je verantwoordelijk voor de toepassing van een coherent HR beleid alsook een correcte payroll en sluitende personeelsadministratie  Je bouwt verder op het bestaande HR beleidsplan en zorgt voor de implementatie ervan. Je werkgebied is België, Luxemburg en Frankrijk.  Je zorgt waar nodig voor een aangepaste organisatiestructuur die competitief is in een snel veranderende retailmarkt. Je staat in voor de ontwikkeling, implementatie, evaluatie en bijsturing van de nodige HR-tools en het HR beleid (van R&S tot Employer Branding, Engagement en Talent).  Je bewaakt de bijhorende HR procedures en rapportages. Waar nodig werk je deze verder uit (HR plannings- en communicatietools) Je zorgt voor een competitief Compensation & Benefits beleid, alsook het benchmarken van loongegevens en functies. Je bent het intern en extern aanspreekpunt (uitzendkantoren, sociale partners, officiële instanties…) voor alle HR-aangelegenheden. Je blijft steeds up-to-date m.b.t. sociaal zekerheids- en arbeidsrecht, alsook de laatste HR topics. Waar nodig zorg je voor de vertaling naar de business en het implementeren ervan. Je coördineert het volledige R&S proces,alsook het VTO-beleid. Je zorgt voor de opmaak van het rekruterings- en opleidingsplan. Je volgt hierbij de experten per productgroep op. Je beantwoordt complexere sociaal-juridische vragen of treedt op bij inspecties. Je bent verantwoordelijk voor het jaarlijkse personeels- en trainingsbudget en de bewaking ervan.  Je streeft bij dit alles een positieve werksfeer na door een duidelijke communicatie tussen hoofdkantoor, stores en warehouse. Het sociaal overleg behoort eveneens tot je takenpakket (OR, SD en IDPBW). Je maakt deel uit van het management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO van de onderneming. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende, toonaangevende retailspeler en is gevestigd in de regio Antwerpen. 

  • Logistiek Assistent (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Olympia NV

    Type: Vaste Job

    Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • FREELANCE STUDIECOACH RECHT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen en dit op kantoor te Kortrijk. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die boekhouden wil komen geven aan studenten van de derde graad middelbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. in sociale netwerken
Look for responds of VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.. Laat een reactie achter voor VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.. VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.. Leave a respond for VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.. VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. op de google maps. Adres en contacten VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.
Location of VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. on the google maps. Address and contacts of VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.

Andere gerelateerde bedrijven als come VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.: FLVAN MOER EN CO (432545467) BVBA | FLMERCK NV | SCULPTURE | POLICE F?D?RALE | Le Maral

Other related companies as VANEXEM G.-FLEUREBAEY A.: FLVAN MOER EN CO (432545467) BVBA | FLMERCK NV | SCULPTURE | POLICE F?D?RALE | Le Maral

VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02427947998. Het bedrijf VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. bevindt zich op het adres: KOEKUITSTRAAT 4; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., openstaande posities, locatie van VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. op de kaart.

VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., company assigned to the tax number BE02427947998. The company VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. is located at the address: KOEKUITSTRAAT 4; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. is not available. You also can look at reviews of VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., open positions, location of VANEXEM G.-FLEUREBAEY A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANEXEM G.-FLEUREBAEY A., employees, financial statistics.