VANDENBERGHE A. & I.

Contactgegevens VANDENBERGHE A. & I.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBERGHE A. & I.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBERGHE A. & I.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKEMSTRAAT 12; 9680; MAARKEDAL, België

Telefoon (phone): 55311373 (+32-55311373) 55311373 (+32-55311373)

Fax (fax): +32 (9) 998-85-28 +32 (9) 998-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBERGHE A. & I.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBERGHE A. & I."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBERGHE A. & I."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBERGHE A. & I., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBERGHE A. & I.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBERGHE A. & I., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBERGHE A. & I.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBERGHE A. & I.
Products information VANDENBERGHE A. & I.

BTW identificatienummer (tax): BE09124389648
Ondernemingsnummer: 5552459716
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBERGHE A. & I.
(Get full report from official database of BE for VANDENBERGHE A. & I.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBERGHE A. & I.
Addition kinds of activities for VANDENBERGHE A. & I.

07249900. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
26729901. Boekpapier, bekleed: gemaakt van aangekochte materialen | Book paper, coated: made from purchased materials
26750100. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
27520800. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
50920100. Hobby benodigdheden | Hobby supplies

Werken bij VANDENBERGHE A. & I.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBERGHE A. & I.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBERGHE A. & I.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBERGHE A. & I.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • helden voor het huishouden Loenhout - solliciteer per sms (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Loenhout Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Veiligheidschef niveau 1 (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van het team van onze klant zijn wij momenteel op zoek naar een extra veiligheidscoördinator niveau A. Onze klant is een totaaladviseur voor bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening. Een totaaladvies onderscheidt zich van een gewoon advies door rekening te houden met alle facetten van de vraag, dus ook met het resultaat. De verschillende specialisten van onze klant combineren hun knowhow tot een stevig onderbouwd, vooruitziend en volledig dossier. Zij begeleiden hun klanten op een persoonlijke, betrokken manier mee tot de concretisering, waar mogelijk met een resultaatsverbintenis. De resultaatgerichte totaalaanpak is gericht op overheidsdiensten, bedrijven en privépersonen die in een complexe economische en juridische omgeving toch snel vooruit willen met hun projecten.

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

Zoek naar antwoorden van VANDENBERGHE A. & I. in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBERGHE A. & I. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBERGHE A. & I.. Laat een reactie achter voor VANDENBERGHE A. & I.. VANDENBERGHE A. & I. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBERGHE A. & I.. Leave a respond for VANDENBERGHE A. & I.. VANDENBERGHE A. & I. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBERGHE A. & I. op de google maps. Adres en contacten VANDENBERGHE A. & I.
Location of VANDENBERGHE A. & I. on the google maps. Address and contacts of VANDENBERGHE A. & I.

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBERGHE A. & I. VANDENBERGHE A. & I.: ROYALE VAILANTE SAINT-GEORGES | Pacolets (Les) | Madeleine | WILLY BALCAEN | THIERRY DELFORGE

Other related companies as VANDENBERGHE A. & I.: ROYALE VAILANTE SAINT-GEORGES | Pacolets (Les) | Madeleine | WILLY BALCAEN | THIERRY DELFORGE

VANDENBERGHE A. & I. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBERGHE A. & I., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09124389648. Het bedrijf VANDENBERGHE A. & I. bevindt zich op het adres: KERKEMSTRAAT 12; 9680; MAARKEDAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van VANDENBERGHE A. & I. is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBERGHE A. & I. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBERGHE A. & I., openstaande posities, locatie van VANDENBERGHE A. & I. op de kaart.

VANDENBERGHE A. & I. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBERGHE A. & I., company assigned to the tax number BE09124389648. The company VANDENBERGHE A. & I. is located at the address: KERKEMSTRAAT 12; 9680; MAARKEDAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of VANDENBERGHE A. & I. is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBERGHE A. & I. is not available. You also can look at reviews of VANDENBERGHE A. & I., open positions, location of VANDENBERGHE A. & I. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBERGHE A. & I., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBERGHE A. & I., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBERGHE A. & I., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBERGHE A. & I., employees, financial statistics.