POWER TOOLS DISTRIBUTION NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • POWER TOOLS DISTRIBUTION NV
Private companiesMetal Mining • POWER TOOLS DISTRIBUTION NV

Contactgegevens POWER TOOLS DISTRIBUTION NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POWER TOOLS DISTRIBUTION NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

POWER TOOLS DISTRIBUTION NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 40 3730 Hoeselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-51-97-04 32-89-51-97-04

Fax (fax): 32-89-51-04-98 32-89-51-04-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POWER TOOLS DISTRIBUTION NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POWER TOOLS DISTRIBUTION NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POWER TOOLS DISTRIBUTION NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POWER TOOLS DISTRIBUTION NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POWER TOOLS DISTRIBUTION NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POWER TOOLS DISTRIBUTION NV
Products information POWER TOOLS DISTRIBUTION NV

BTW identificatienummer (tax): BE01558380126
Ondernemingsnummer: 1252685546
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in POWER TOOLS DISTRIBUTION NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hardware, building construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POWER TOOLS DISTRIBUTION NV
(Get full report from official database of BE for POWER TOOLS DISTRIBUTION NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor POWER TOOLS DISTRIBUTION NV
Addition kinds of activities for POWER TOOLS DISTRIBUTION NV

506401. Elektrische apparaten, grote | Electrical appliances, major
23699911. Warm-up, jogging en zweetpakken: meisjes en kinderen | Warm-up, jogging, and sweat suits: girls' and children's
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
39969902. Tegel, vloer: ondersteund plastic | Tile, floor: supported plastic
50940100. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory

Werken bij POWER TOOLS DISTRIBUTION NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POWER TOOLS DISTRIBUTION NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POWER TOOLS DISTRIBUTION NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POWER TOOLS DISTRIBUTION NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Conventioneel draaier (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een dynamisch en groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en het onderhoud van elektrische motoren, aandrijvingen, frequentie-omvormers en soft starters Om hun team te vervolledigen zijn ze op zoek naar een conventioneel draaier. Draaien van stukken en uitbalanceren

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Mobiele Huishoudhulp regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Itzu Home is een door Sodexo erkende onderneming die werknemers in dienst neemt om huishoudelijk werk uit te voeren bij particulieren. Wij dragen kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een mobiele huishoudhulp. Als mobiele huishoudhulp vervang je vaste huishoudhulpen bij afwezigheid en verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bent zeer flexibel op vlak van werkuren. Je hebt relevante ervaring in de schoonmaaksector en hebt een grondige kennis van schoonmaaktechnieken. Je drukt je zeer goed uit in het Nederlands en bent klantvriendelijk. Je bent sociaal vaardig en legt gemakkelijk contact. Daarenboven ben je in het bezit van een rijbewijs B. Je bent discreet en kan zelfstandig werken. Onverwachte wijzigingen in de planning vormen voor jou geen probleem.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

Zoek naar antwoorden van POWER TOOLS DISTRIBUTION NV in sociale netwerken
Look for responds of POWER TOOLS DISTRIBUTION NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor POWER TOOLS DISTRIBUTION NV. Laat een reactie achter voor POWER TOOLS DISTRIBUTION NV. POWER TOOLS DISTRIBUTION NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POWER TOOLS DISTRIBUTION NV. Leave a respond for POWER TOOLS DISTRIBUTION NV. POWER TOOLS DISTRIBUTION NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POWER TOOLS DISTRIBUTION NV op de google maps. Adres en contacten POWER TOOLS DISTRIBUTION NV
Location of POWER TOOLS DISTRIBUTION NV on the google maps. Address and contacts of POWER TOOLS DISTRIBUTION NV

Andere gerelateerde bedrijven als come POWER TOOLS DISTRIBUTION NV POWER TOOLS DISTRIBUTION NV: WERELDHAVE BELGIUM SCA/CVA | Arcobel Industrial Electronics NV | Mc Duff Dimension | GASSAMA | Fun Cars BVBA

Other related companies as POWER TOOLS DISTRIBUTION NV: WERELDHAVE BELGIUM SCA/CVA | Arcobel Industrial Electronics NV | Mc Duff Dimension | GASSAMA | Fun Cars BVBA

POWER TOOLS DISTRIBUTION NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01558380126. Het bedrijf POWER TOOLS DISTRIBUTION NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 40 3730 Hoeselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hardware, building construction. Producten gemaakt in POWER TOOLS DISTRIBUTION NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POWER TOOLS DISTRIBUTION NV is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POWER TOOLS DISTRIBUTION NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, openstaande posities, locatie van POWER TOOLS DISTRIBUTION NV op de kaart.

POWER TOOLS DISTRIBUTION NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, company assigned to the tax number BE01558380126. The company POWER TOOLS DISTRIBUTION NV is located at the address: Industrielaan 40 3730 Hoeselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hardware, building construction. Products created in POWER TOOLS DISTRIBUTION NV were not found.
The main activity of POWER TOOLS DISTRIBUTION NV is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of POWER TOOLS DISTRIBUTION NV is not available. You also can look at reviews of POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, open positions, location of POWER TOOLS DISTRIBUTION NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POWER TOOLS DISTRIBUTION NV, employees, financial statistics.