PERDAEN D HOOGHE BVBA

Contactgegevens PERDAEN D HOOGHE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PERDAEN D HOOGHE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PERDAEN D HOOGHE BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Heihoekstraat 96 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-76-24-65 32-37-76-24-65

Fax (fax): 32-37-77-94-50 32-37-77-94-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PERDAEN D HOOGHE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PERDAEN D HOOGHE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PERDAEN D HOOGHE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PERDAEN D HOOGHE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PERDAEN D HOOGHE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PERDAEN D HOOGHE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PERDAEN D HOOGHE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PERDAEN D HOOGHE BVBA
Products information PERDAEN D HOOGHE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09782196044
Ondernemingsnummer: 9623718261
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 103,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in PERDAEN D HOOGHE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Structures, heavy - metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PERDAEN D HOOGHE BVBA
(Get full report from official database of BE for PERDAEN D HOOGHE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PERDAEN D HOOGHE BVBA
Addition kinds of activities for PERDAEN D HOOGHE BVBA

0172. druiven | Grapes
227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
25140300. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
34210203. Schaar, hand | Scissors, hand
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
38210112. Laboratoriumapparatuur: dampkappen, distillatieracks, enz. | Laboratory equipment: fume hoods, distillation racks, etc.
38510203. Beschermers, oog | Protectors, eye
51120202. schrijfbehoeften | Stationery
65170000. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij PERDAEN D HOOGHE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PERDAEN D HOOGHE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PERDAEN D HOOGHE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PERDAEN D HOOGHE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoper Meubelzaak Korbeek-lo (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand met een natuurlijke flair die klanten altijd dat u-bent-hier-welkom-gevoel kan geven? Ben jij daarnaast thuis in de wereld van decoratie, meubilair en interieur? Deel jij graag jouw creatieve ideeën met jouw klanten op een professionele manier? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen te regio Leuven zijn wij op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerk(st)er die met de glimlach werkt. Je helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes en staat hen bij met professioneel advies. Je helpt ook mee met de bestellingen in te voeren en zorgt voor een goede presentatie van de winkel.

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Freelance docent autohandelaar te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. De opleidingen die we aanbieden vind je op www.centrumvooravondonderwijs.be. Momenteel zoeken we een docent autohandel te Gent. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • hulpkelner (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: DE COUTER

    Type: Flexijob

    hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van PERDAEN D HOOGHE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PERDAEN D HOOGHE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PERDAEN D HOOGHE BVBA. Laat een reactie achter voor PERDAEN D HOOGHE BVBA. PERDAEN D HOOGHE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PERDAEN D HOOGHE BVBA. Leave a respond for PERDAEN D HOOGHE BVBA. PERDAEN D HOOGHE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PERDAEN D HOOGHE BVBA op de google maps. Adres en contacten PERDAEN D HOOGHE BVBA
Location of PERDAEN D HOOGHE BVBA on the google maps. Address and contacts of PERDAEN D HOOGHE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PERDAEN D HOOGHE BVBA PERDAEN D HOOGHE BVBA: Hairstyling Ronny | Créations | G.A. LERCANGEE | Omnium Mercur sa-nv | CLAUDINE THEYS

Other related companies as PERDAEN D HOOGHE BVBA: Hairstyling Ronny | Créations | G.A. LERCANGEE | Omnium Mercur sa-nv | CLAUDINE THEYS

PERDAEN D HOOGHE BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is PERDAEN D HOOGHE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09782196044. Het bedrijf PERDAEN D HOOGHE BVBA bevindt zich op het adres: Heihoekstraat 96 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 103,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Structures, heavy - metal. Producten gemaakt in PERDAEN D HOOGHE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PERDAEN D HOOGHE BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PERDAEN D HOOGHE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PERDAEN D HOOGHE BVBA, openstaande posities, locatie van PERDAEN D HOOGHE BVBA op de kaart.

PERDAEN D HOOGHE BVBA is a company, that was registered 2010 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is PERDAEN D HOOGHE BVBA, company assigned to the tax number BE09782196044. The company PERDAEN D HOOGHE BVBA is located at the address: Heihoekstraat 96 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 103,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Structures, heavy - metal. Products created in PERDAEN D HOOGHE BVBA were not found.
The main activity of PERDAEN D HOOGHE BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PERDAEN D HOOGHE BVBA is not available. You also can look at reviews of PERDAEN D HOOGHE BVBA, open positions, location of PERDAEN D HOOGHE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PERDAEN D HOOGHE BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PERDAEN D HOOGHE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PERDAEN D HOOGHE BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PERDAEN D HOOGHE BVBA, employees, financial statistics.