METALLINK BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • METALLINK BVBA
Private companiesCoal Mining • METALLINK BVBA

Contactgegevens METALLINK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METALLINK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

METALLINK BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Kachtemsestr. 291 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-24-12-12 32-51-24-12-12

Fax (fax): 32-51-24-10-15 32-51-24-10-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METALLINK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METALLINK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METALLINK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METALLINK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METALLINK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METALLINK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METALLINK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METALLINK BVBA
Products information METALLINK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04643341064
Ondernemingsnummer: 9083740234
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in METALLINK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - surface treatment and coating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METALLINK BVBA
(Get full report from official database of BE for METALLINK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor METALLINK BVBA
Addition kinds of activities for METALLINK BVBA

20139903. Gekookte vlees, van gekocht vlees | Cooked meats, from purchased meat
34430108. Dumpsters, vuilnis | Dumpsters, garbage
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
42269901. Auto dode opslag | Automobile dead storage
70320101. Cabin camp | Cabin camp

Werken bij METALLINK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METALLINK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METALLINK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METALLINK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een technische productiemedewerker (m/v). Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: - Je wordt tewerkgesteld in de productie - Je zal de plofkoffers ontleden, een beveiligingssysteem in de koffer plaatsen en nadien weer monteren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Loenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gepassioneerde jobstudent voor voedingsbedrijf! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gezond en bloeiend bedrijf actief in de productie en verwerking van kaas, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gedreven jobstudent om tijdens de zomermaanden mee ondersteuning te geven in het magazijn! Je gaat oa. paletten in- en uitrijden met een transpalet, goederen uitpakken en juist plaatsen in het magazijn. Daarnaast zorg je dat het magazijn er elke dag piekfijn en verzorgd uitziet!

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • DISPATCHER BOUWFIRMA (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    We zoeken een multitasker die in een bouwfirma wil instaan voor volgende taken : Planning van de chauffeurs Klantencontact m.b.t. de leveringen Bestellingen plaatsen

Zoek naar antwoorden van METALLINK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of METALLINK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor METALLINK BVBA. Laat een reactie achter voor METALLINK BVBA. METALLINK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METALLINK BVBA. Leave a respond for METALLINK BVBA. METALLINK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METALLINK BVBA op de google maps. Adres en contacten METALLINK BVBA
Location of METALLINK BVBA on the google maps. Address and contacts of METALLINK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come METALLINK BVBA METALLINK BVBA: H.E.A.R.I.S. | AU TALON D'ACHILLE | BOND MOYSON | VANDEVELDE STEF | BEYAERT SIOEN PRINTERS NV

Other related companies as METALLINK BVBA: H.E.A.R.I.S. | AU TALON D'ACHILLE | BOND MOYSON | VANDEVELDE STEF | BEYAERT SIOEN PRINTERS NV

METALLINK BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is METALLINK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04643341064. Het bedrijf METALLINK BVBA bevindt zich op het adres: Kachtemsestr. 291 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Steels and metals - surface treatment and coating. Producten gemaakt in METALLINK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METALLINK BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METALLINK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METALLINK BVBA, openstaande posities, locatie van METALLINK BVBA op de kaart.

METALLINK BVBA is a company, that was registered 2003 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is METALLINK BVBA, company assigned to the tax number BE04643341064. The company METALLINK BVBA is located at the address: Kachtemsestr. 291 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Steels and metals - surface treatment and coating. Products created in METALLINK BVBA were not found.
The main activity of METALLINK BVBA is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of METALLINK BVBA is not available. You also can look at reviews of METALLINK BVBA, open positions, location of METALLINK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METALLINK BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METALLINK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METALLINK BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METALLINK BVBA, employees, financial statistics.