METALEN VERHOESTRAETE NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • METALEN VERHOESTRAETE NV
Private companiesHealth Services • METALEN VERHOESTRAETE NV

Contactgegevens METALEN VERHOESTRAETE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METALEN VERHOESTRAETE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

METALEN VERHOESTRAETE NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Wijnendalestr. 189 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-22-72-00 32-51-22-72-00

Fax (fax): 32-51-22-09-74 32-51-22-09-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METALEN VERHOESTRAETE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METALEN VERHOESTRAETE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METALEN VERHOESTRAETE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METALEN VERHOESTRAETE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METALEN VERHOESTRAETE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METALEN VERHOESTRAETE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METALEN VERHOESTRAETE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METALEN VERHOESTRAETE NV
Products information METALEN VERHOESTRAETE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02884429931
Ondernemingsnummer: 8339965820
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in METALEN VERHOESTRAETE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steel sheets and strips

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METALEN VERHOESTRAETE NV
(Get full report from official database of BE for METALEN VERHOESTRAETE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor METALEN VERHOESTRAETE NV
Addition kinds of activities for METALEN VERHOESTRAETE NV

20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
33519900. Koper rollen en tekenen, nec | Copper rolling and drawing, nec
34420201. Jaloezieën, metaal | Jalousies, metal
38299918. Slide regels | Slide rules
45229903. Ambulance diensten, lucht | Ambulance services, air
56210103. Kledingwinkels | Dress shops

Werken bij METALEN VERHOESTRAETE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METALEN VERHOESTRAETE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METALEN VERHOESTRAETE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METALEN VERHOESTRAETE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inscannen van tekeningen en documenten Correct in- en uitstockeren van goederen Beheersen van diverse SAP-transacties

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekdagen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Stage (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ESAS Technical Services

    Type: Werfreserve

    Esas staat open voor stageplaatsen. Wanneer je nog een leuke stageplaats zoekt binnen IT, aarzel dan niet je Cv en motivatiebrief te sturen. Je vindt ons ook terug op de job- en stagebeurs op 13 maart ( van 10u tot 16u ) in de Waagnatie, Rijnkaai 29, 2000 Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van METALEN VERHOESTRAETE NV in sociale netwerken
Look for responds of METALEN VERHOESTRAETE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor METALEN VERHOESTRAETE NV. Laat een reactie achter voor METALEN VERHOESTRAETE NV. METALEN VERHOESTRAETE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METALEN VERHOESTRAETE NV. Leave a respond for METALEN VERHOESTRAETE NV. METALEN VERHOESTRAETE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METALEN VERHOESTRAETE NV op de google maps. Adres en contacten METALEN VERHOESTRAETE NV
Location of METALEN VERHOESTRAETE NV on the google maps. Address and contacts of METALEN VERHOESTRAETE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come METALEN VERHOESTRAETE NV METALEN VERHOESTRAETE NV: JACQUES VOORTMANS DECOR | SOLIGES | PRALINENPARADIES | YVES ROCHER | Trigaux R

Other related companies as METALEN VERHOESTRAETE NV: JACQUES VOORTMANS DECOR | SOLIGES | PRALINENPARADIES | YVES ROCHER | Trigaux R

METALEN VERHOESTRAETE NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is METALEN VERHOESTRAETE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02884429931. Het bedrijf METALEN VERHOESTRAETE NV bevindt zich op het adres: Wijnendalestr. 189 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Steel sheets and strips. Producten gemaakt in METALEN VERHOESTRAETE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METALEN VERHOESTRAETE NV is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METALEN VERHOESTRAETE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METALEN VERHOESTRAETE NV, openstaande posities, locatie van METALEN VERHOESTRAETE NV op de kaart.

METALEN VERHOESTRAETE NV is a company, that was registered 2018 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is METALEN VERHOESTRAETE NV, company assigned to the tax number BE02884429931. The company METALEN VERHOESTRAETE NV is located at the address: Wijnendalestr. 189 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Steel sheets and strips. Products created in METALEN VERHOESTRAETE NV were not found.
The main activity of METALEN VERHOESTRAETE NV is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of METALEN VERHOESTRAETE NV is not available. You also can look at reviews of METALEN VERHOESTRAETE NV, open positions, location of METALEN VERHOESTRAETE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METALEN VERHOESTRAETE NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METALEN VERHOESTRAETE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METALEN VERHOESTRAETE NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METALEN VERHOESTRAETE NV, employees, financial statistics.