MARC BISSCHOP

Contactgegevens MARC BISSCHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC BISSCHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC BISSCHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDBOSSTRAAT 1; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51204394 (+32-51204394) 51204394 (+32-51204394)

Fax (fax): +32 (9) 832-38-16 +32 (9) 832-38-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC BISSCHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC BISSCHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC BISSCHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC BISSCHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC BISSCHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC BISSCHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC BISSCHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC BISSCHOP
Products information MARC BISSCHOP

BTW identificatienummer (tax): BE05938079833
Ondernemingsnummer: 1336730957
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC BISSCHOP
(Get full report from official database of BE for MARC BISSCHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC BISSCHOP
Addition kinds of activities for MARC BISSCHOP

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
729912. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
22810200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
28510103. Marine verf | Marine paints
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
34430903. standpijpen | Standpipes
36790105. Magnetron componenten | Microwave components
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
59490205. Quiltmaterialen en benodigdheden | Quilting materials and supplies

Werken bij MARC BISSCHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC BISSCHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC BISSCHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC BISSCHOP. Looking for open vacancies in other companies

 • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

 • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

 • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

 • Technieker (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

  Regio: LUBBEEK

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

 • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

 • Aankoper (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

  Type: Vaste Job

  Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

 • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

 • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

 • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: MiekBrebels.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

 • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

  Type: Werfreserve

  Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van MARC BISSCHOP in sociale netwerken
Look for responds of MARC BISSCHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC BISSCHOP. Laat een reactie achter voor MARC BISSCHOP. MARC BISSCHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC BISSCHOP. Leave a respond for MARC BISSCHOP. MARC BISSCHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC BISSCHOP op de google maps. Adres en contacten MARC BISSCHOP
Location of MARC BISSCHOP on the google maps. Address and contacts of MARC BISSCHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC BISSCHOP MARC BISSCHOP: Quinaux | LEON OTTEN | V.C ARABIS | EDDY M?LLENDORFF | COIFFURE SONJA

Other related companies as MARC BISSCHOP: Quinaux | LEON OTTEN | V.C ARABIS | EDDY M?LLENDORFF | COIFFURE SONJA

MARC BISSCHOP is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC BISSCHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938079833. Het bedrijf MARC BISSCHOP bevindt zich op het adres: VELDBOSSTRAAT 1; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MARC BISSCHOP is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC BISSCHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC BISSCHOP, openstaande posities, locatie van MARC BISSCHOP op de kaart.

MARC BISSCHOP is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC BISSCHOP, company assigned to the tax number BE05938079833. The company MARC BISSCHOP is located at the address: VELDBOSSTRAAT 1; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MARC BISSCHOP is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC BISSCHOP is not available. You also can look at reviews of MARC BISSCHOP, open positions, location of MARC BISSCHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC BISSCHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC BISSCHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC BISSCHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC BISSCHOP, employees, financial statistics.