MANY VERBRUGGE

Contactgegevens MANY VERBRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANY VERBRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANY VERBRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VUILPUTSTRAAT 110; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51488508 (+32-51488508) 51488508 (+32-51488508)

Fax (fax): +32 (64) 118-34-28 +32 (64) 118-34-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANY VERBRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANY VERBRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANY VERBRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANY VERBRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANY VERBRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANY VERBRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANY VERBRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANY VERBRUGGE
Products information MANY VERBRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE05753509521
Ondernemingsnummer: 2945129394
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANY VERBRUGGE
(Get full report from official database of BE for MANY VERBRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANY VERBRUGGE
Addition kinds of activities for MANY VERBRUGGE

162999. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
10310200. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
35230415. Pluimvee brouwerijen, voeders en waterers | Poultry brooders, feeders and waterers
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
59619909. Vissen, jagen en kampeeruitrusting en benodigdheden: per post | Fishing, hunting and camping equipment and supplies: by mail
73710200. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services

Werken bij MANY VERBRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANY VERBRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANY VERBRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANY VERBRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

 • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

 • montage-arbeider (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

 • Customer service dealer support Orange (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

 • Metser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

 • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

 • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • Waterjet programmeur (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Als operator van de Waterjet sta je in voor het waterstralen van machine-onderdelen en verzorg je het onderhoud van de waterstraalmachine.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: SOTHO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van MANY VERBRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of MANY VERBRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANY VERBRUGGE. Laat een reactie achter voor MANY VERBRUGGE. MANY VERBRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANY VERBRUGGE. Leave a respond for MANY VERBRUGGE. MANY VERBRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANY VERBRUGGE op de google maps. Adres en contacten MANY VERBRUGGE
Location of MANY VERBRUGGE on the google maps. Address and contacts of MANY VERBRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come MANY VERBRUGGE MANY VERBRUGGE: Satai SA | C?te Ouest | DE HOED | Phone House | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as MANY VERBRUGGE: Satai SA | C?te Ouest | DE HOED | Phone House | ECOLE FOND. COMMUNALE

MANY VERBRUGGE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANY VERBRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05753509521. Het bedrijf MANY VERBRUGGE bevindt zich op het adres: VUILPUTSTRAAT 110; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MANY VERBRUGGE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANY VERBRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANY VERBRUGGE, openstaande posities, locatie van MANY VERBRUGGE op de kaart.

MANY VERBRUGGE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANY VERBRUGGE, company assigned to the tax number BE05753509521. The company MANY VERBRUGGE is located at the address: VUILPUTSTRAAT 110; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MANY VERBRUGGE is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MANY VERBRUGGE is not available. You also can look at reviews of MANY VERBRUGGE, open positions, location of MANY VERBRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANY VERBRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANY VERBRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANY VERBRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANY VERBRUGGE, employees, financial statistics.