MAGDA VANDERMERSCH

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • MAGDA VANDERMERSCH
Private companiesEducational Services • MAGDA VANDERMERSCH

Contactgegevens MAGDA VANDERMERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAGDA VANDERMERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAGDA VANDERMERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER BETS 12; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51223338 (+32-51223338) 51223338 (+32-51223338)

Fax (fax): +32 (81) 786-62-68 +32 (81) 786-62-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAGDA VANDERMERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAGDA VANDERMERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAGDA VANDERMERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAGDA VANDERMERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAGDA VANDERMERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAGDA VANDERMERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAGDA VANDERMERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAGDA VANDERMERSCH
Products information MAGDA VANDERMERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE03299438476
Ondernemingsnummer: 6169891357
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAGDA VANDERMERSCH
(Get full report from official database of BE for MAGDA VANDERMERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAGDA VANDERMERSCH
Addition kinds of activities for MAGDA VANDERMERSCH

371406. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
23960102. Linnen, kleding: gemaakt van aangekochte materialen | Linings, apparel: made from purchased materials
28190907. Koperverbindingen of zouten, anorganisch | Copper compounds or salts, inorganic
34790204. Coating van metalen en gevormde producten | Coating of metals and formed products
50840808. lieren | Winches

Werken bij MAGDA VANDERMERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAGDA VANDERMERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAGDA VANDERMERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAGDA VANDERMERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Zoek naar antwoorden van MAGDA VANDERMERSCH in sociale netwerken
Look for responds of MAGDA VANDERMERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAGDA VANDERMERSCH. Laat een reactie achter voor MAGDA VANDERMERSCH. MAGDA VANDERMERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAGDA VANDERMERSCH. Leave a respond for MAGDA VANDERMERSCH. MAGDA VANDERMERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAGDA VANDERMERSCH op de google maps. Adres en contacten MAGDA VANDERMERSCH
Location of MAGDA VANDERMERSCH on the google maps. Address and contacts of MAGDA VANDERMERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come MAGDA VANDERMERSCH MAGDA VANDERMERSCH: VROMANT R & E | HO?GNE ET VESDRE | NOSSEGEM SK | ARNOLD MESURE | Eyndels J.

Other related companies as MAGDA VANDERMERSCH: VROMANT R & E | HO?GNE ET VESDRE | NOSSEGEM SK | ARNOLD MESURE | Eyndels J.

MAGDA VANDERMERSCH is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAGDA VANDERMERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299438476. Het bedrijf MAGDA VANDERMERSCH bevindt zich op het adres: TER BETS 12; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MAGDA VANDERMERSCH is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAGDA VANDERMERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAGDA VANDERMERSCH, openstaande posities, locatie van MAGDA VANDERMERSCH op de kaart.

MAGDA VANDERMERSCH is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAGDA VANDERMERSCH, company assigned to the tax number BE03299438476. The company MAGDA VANDERMERSCH is located at the address: TER BETS 12; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MAGDA VANDERMERSCH is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAGDA VANDERMERSCH is not available. You also can look at reviews of MAGDA VANDERMERSCH, open positions, location of MAGDA VANDERMERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAGDA VANDERMERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAGDA VANDERMERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAGDA VANDERMERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAGDA VANDERMERSCH, employees, financial statistics.