M. D'HONDT

Contactgegevens M. D'HONDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. D'HONDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. D'HONDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LENESTRAAT 3BA; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57333921 (+32-57333921) 57333921 (+32-57333921)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. D'HONDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. D'HONDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. D'HONDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. D'HONDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. D'HONDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. D'HONDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. D'HONDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. D'HONDT
Products information M. D'HONDT

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. D'HONDT
(Get full report from official database of BE for M. D'HONDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. D'HONDT
Addition kinds of activities for M. D'HONDT

4822. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
41190100. Lokale huurvervoer | Local rental transportation
47310000. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
50990402. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
59999910. Elektronische onderdelen en uitrusting | Electronic parts and equipment

Werken bij M. D'HONDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. D'HONDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. D'HONDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. D'HONDT. Looking for open vacancies in other companies

 • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

 • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

  Regio: KOMEN-WAASTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

 • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: ETI VANDENVEN

  Type: Studentenjob

  ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

 • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

 • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

 • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: JobIT

  Type: Vaste Job

  Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

 • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

  Type: Vaste Job

  We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

 • Masseur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MASUMI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

 • POETSHULP (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Flexijob

  Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van M. D'HONDT in sociale netwerken
Look for responds of M. D'HONDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. D'HONDT. Laat een reactie achter voor M. D'HONDT. M. D'HONDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. D'HONDT. Leave a respond for M. D'HONDT. M. D'HONDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. D'HONDT op de google maps. Adres en contacten M. D'HONDT
Location of M. D'HONDT on the google maps. Address and contacts of M. D'HONDT

Andere gerelateerde bedrijven als come M. D'HONDT M. D'HONDT: ANNEMIE | MIKE INTERIEUR | JACQUES DE SUTTER | RAFAEL BLANCKE | Erik L.F. Verdeyen

Other related companies as M. D'HONDT: ANNEMIE | MIKE INTERIEUR | JACQUES DE SUTTER | RAFAEL BLANCKE | Erik L.F. Verdeyen

M. D'HONDT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. D'HONDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf M. D'HONDT bevindt zich op het adres: LENESTRAAT 3BA; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van M. D'HONDT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. D'HONDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. D'HONDT, openstaande posities, locatie van M. D'HONDT op de kaart.

M. D'HONDT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. D'HONDT, company assigned to the tax number BE02009368896. The company M. D'HONDT is located at the address: LENESTRAAT 3BA; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of M. D'HONDT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M. D'HONDT is not available. You also can look at reviews of M. D'HONDT, open positions, location of M. D'HONDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. D'HONDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. D'HONDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. D'HONDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. D'HONDT, employees, financial statistics.