M J F ANTHEUNES

Contactgegevens M J F ANTHEUNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M J F ANTHEUNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

M J F ANTHEUNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CALLICANNESWEG 4; 8978; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57388072 (+32-57388072) 57388072 (+32-57388072)

Fax (fax): +32 (61) 619-92-40 +32 (61) 619-92-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M J F ANTHEUNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M J F ANTHEUNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M J F ANTHEUNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M J F ANTHEUNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M J F ANTHEUNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M J F ANTHEUNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M J F ANTHEUNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M J F ANTHEUNES
Products information M J F ANTHEUNES

BTW identificatienummer (tax): BE09213378906
Ondernemingsnummer: 4134124755
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M J F ANTHEUNES
(Get full report from official database of BE for M J F ANTHEUNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor M J F ANTHEUNES
Addition kinds of activities for M J F ANTHEUNES

1531. Operatieve bouwers | Operative builders
291107. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
80599904. Verpleeghuis, behalve vakkundige en intermediaire zorgfaciliteit | Nursing home, except skilled and intermediate care facility
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
86990101. Amateursport promotie | Amateur sports promotion

Werken bij M J F ANTHEUNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M J F ANTHEUNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M J F ANTHEUNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M J F ANTHEUNES. Looking for open vacancies in other companies

 • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

 • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: AGO & HR DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

 • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • JOBSTUDENT VERTALER FRANS - NEDERLANDS (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor de vertaling van een onthaalbrochure en de website van een bedrijf regio Menen. Je zult een 60-tal uur spenderen aan de vertaling. Je bent beschikbaar tussen september en december om enkele uren per week op het kantoor in Menen te gaan vertalen. Je vertaalt van het Nederlands naar het Frans.

 • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

 • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

  Type: Vaste Job

  Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

 • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • Bewakingsagent (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

 • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Bistro Vienna

  Type: Flexijob

  Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van M J F ANTHEUNES in sociale netwerken
Look for responds of M J F ANTHEUNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor M J F ANTHEUNES. Laat een reactie achter voor M J F ANTHEUNES. M J F ANTHEUNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M J F ANTHEUNES. Leave a respond for M J F ANTHEUNES. M J F ANTHEUNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M J F ANTHEUNES op de google maps. Adres en contacten M J F ANTHEUNES
Location of M J F ANTHEUNES on the google maps. Address and contacts of M J F ANTHEUNES

Andere gerelateerde bedrijven als come M J F ANTHEUNES M J F ANTHEUNES: Parmentier | SPORTHAL | DESMET-VANDESTEENE | BAKKERIJ VAN BRABANT | RIJWIELEN MARTENS

Other related companies as M J F ANTHEUNES: Parmentier | SPORTHAL | DESMET-VANDESTEENE | BAKKERIJ VAN BRABANT | RIJWIELEN MARTENS

M J F ANTHEUNES is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M J F ANTHEUNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09213378906. Het bedrijf M J F ANTHEUNES bevindt zich op het adres: CALLICANNESWEG 4; 8978; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 187,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van M J F ANTHEUNES is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M J F ANTHEUNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M J F ANTHEUNES, openstaande posities, locatie van M J F ANTHEUNES op de kaart.

M J F ANTHEUNES is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is M J F ANTHEUNES, company assigned to the tax number BE09213378906. The company M J F ANTHEUNES is located at the address: CALLICANNESWEG 4; 8978; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 187,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of M J F ANTHEUNES is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M J F ANTHEUNES is not available. You also can look at reviews of M J F ANTHEUNES, open positions, location of M J F ANTHEUNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M J F ANTHEUNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M J F ANTHEUNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M J F ANTHEUNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M J F ANTHEUNES, employees, financial statistics.