M DEBRABANDERE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • M DEBRABANDERE
Private companiesReal Estate • M DEBRABANDERE

Contactgegevens M DEBRABANDERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M DEBRABANDERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

M DEBRABANDERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 45; 8710; WIELSBEKE, België

Telefoon (phone): 56667487 (+32-56667487) 56667487 (+32-56667487)

Fax (fax): +32 (69) 151-53-53 +32 (69) 151-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M DEBRABANDERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M DEBRABANDERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M DEBRABANDERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M DEBRABANDERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M DEBRABANDERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M DEBRABANDERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M DEBRABANDERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M DEBRABANDERE
Products information M DEBRABANDERE

BTW identificatienummer (tax): BE01404296875
Ondernemingsnummer: 4041839599
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 487,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M DEBRABANDERE
(Get full report from official database of BE for M DEBRABANDERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor M DEBRABANDERE
Addition kinds of activities for M DEBRABANDERE

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
503201. Plaveiselmaterialen | Paving materials
28920105. Zekeringen, veiligheid | Fuses, safety
37310203. Offshore supply boten, bouw en reparatie | Offshore supply boats, building and repairing
48419905. Satelliet master antenne systemen diensten (smatv) | Satellite master antenna systems services (smatv)
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles
82990102. Keramische school | Ceramic school

Werken bij M DEBRABANDERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M DEBRABANDERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M DEBRABANDERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M DEBRABANDERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kassa dierenevent Expo (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je van dieren? Wil je graag een centje bijverdienen? Voor 17/11 en 18/11 zoeken wij enkele studenten kassawerk voor een dierenevent in de Expo.

 • TIG-lasser (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Paal zijn we op zoek naar een tig-lasser voor in de sanitair en cv 

 • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

  Regio: MELSEN

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Winkelbediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

 • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: THE CHOC FACTORY

  Type: Studentenjob

  Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

 • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

 • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ASSIGN

  Type: Vaste Job

  Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

 • Draaier frezer (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

  Type: Vaste Job

  Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

 • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

 • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

 • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van M DEBRABANDERE in sociale netwerken
Look for responds of M DEBRABANDERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor M DEBRABANDERE. Laat een reactie achter voor M DEBRABANDERE. M DEBRABANDERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M DEBRABANDERE. Leave a respond for M DEBRABANDERE. M DEBRABANDERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M DEBRABANDERE op de google maps. Adres en contacten M DEBRABANDERE
Location of M DEBRABANDERE on the google maps. Address and contacts of M DEBRABANDERE

Andere gerelateerde bedrijven als come M DEBRABANDERE M DEBRABANDERE: Acoustic Technics Devogele BVBA | CIO TRAINING CENTER | Villa Palladio | SIRIKIT YSERBYT | TENDENS

Other related companies as M DEBRABANDERE: Acoustic Technics Devogele BVBA | CIO TRAINING CENTER | Villa Palladio | SIRIKIT YSERBYT | TENDENS

M DEBRABANDERE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M DEBRABANDERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01404296875. Het bedrijf M DEBRABANDERE bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 45; 8710; WIELSBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 487,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van M DEBRABANDERE is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M DEBRABANDERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M DEBRABANDERE, openstaande posities, locatie van M DEBRABANDERE op de kaart.

M DEBRABANDERE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is M DEBRABANDERE, company assigned to the tax number BE01404296875. The company M DEBRABANDERE is located at the address: VAARTSTRAAT 45; 8710; WIELSBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 487,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of M DEBRABANDERE is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of M DEBRABANDERE is not available. You also can look at reviews of M DEBRABANDERE, open positions, location of M DEBRABANDERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M DEBRABANDERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M DEBRABANDERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M DEBRABANDERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M DEBRABANDERE, employees, financial statistics.