LUDOVICUS MATTHEUSSEN

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • LUDOVICUS MATTHEUSSEN
Private companiesInsurance Carriers • LUDOVICUS MATTHEUSSEN

Contactgegevens LUDOVICUS MATTHEUSSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOVICUS MATTHEUSSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOVICUS MATTHEUSSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTELWEG 10; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33144106 (+32-33144106) 33144106 (+32-33144106)

Fax (fax): +32 (87) 430-63-48 +32 (87) 430-63-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOVICUS MATTHEUSSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOVICUS MATTHEUSSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOVICUS MATTHEUSSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOVICUS MATTHEUSSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOVICUS MATTHEUSSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOVICUS MATTHEUSSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOVICUS MATTHEUSSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOVICUS MATTHEUSSEN
Products information LUDOVICUS MATTHEUSSEN

BTW identificatienummer (tax): BE02337585449
Ondernemingsnummer: 3944610595
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOVICUS MATTHEUSSEN
(Get full report from official database of BE for LUDOVICUS MATTHEUSSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOVICUS MATTHEUSSEN
Addition kinds of activities for LUDOVICUS MATTHEUSSEN

384202. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
14990302. Calcite mijnbouw | Calcite mining
28920218. Sportpoeier (explosief) | Sporting powder (explosive)
31990202. Helmen, leer | Helmets, leather
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
50990100. Vuurwapens en munitie, behalve sportief | Firearms and ammunition, except sporting

Werken bij LUDOVICUS MATTHEUSSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOVICUS MATTHEUSSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOVICUS MATTHEUSSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOVICUS MATTHEUSSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Teamleader (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

 • LOODGIETER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Loodgieter sta je in voor : het plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming het kappen en slijpen van leidingen het plaatsen en aansluiten van ketels aansluiten van allerlei soorten kranen

 • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Waas & Dender (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Amands – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

 • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MONDI POPERINGE

  Type: Vaste Job

  Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

 • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: vind! Roeselare

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

 • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

 • Hulp in zaal (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: SALONS DE LELIE

  Type: Flexijob

  Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van LUDOVICUS MATTHEUSSEN in sociale netwerken
Look for responds of LUDOVICUS MATTHEUSSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOVICUS MATTHEUSSEN. Laat een reactie achter voor LUDOVICUS MATTHEUSSEN. LUDOVICUS MATTHEUSSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOVICUS MATTHEUSSEN. Leave a respond for LUDOVICUS MATTHEUSSEN. LUDOVICUS MATTHEUSSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOVICUS MATTHEUSSEN op de google maps. Adres en contacten LUDOVICUS MATTHEUSSEN
Location of LUDOVICUS MATTHEUSSEN on the google maps. Address and contacts of LUDOVICUS MATTHEUSSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOVICUS MATTHEUSSEN LUDOVICUS MATTHEUSSEN: LE GRILL MAROUSET | Thybel SPRL | TRANS VANHEEDE | FE. DOUMONT D. & P. | Dominick Vansevenant

Other related companies as LUDOVICUS MATTHEUSSEN: LE GRILL MAROUSET | Thybel SPRL | TRANS VANHEEDE | FE. DOUMONT D. & P. | Dominick Vansevenant

LUDOVICUS MATTHEUSSEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOVICUS MATTHEUSSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02337585449. Het bedrijf LUDOVICUS MATTHEUSSEN bevindt zich op het adres: HOUTELWEG 10; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUDOVICUS MATTHEUSSEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOVICUS MATTHEUSSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOVICUS MATTHEUSSEN, openstaande posities, locatie van LUDOVICUS MATTHEUSSEN op de kaart.

LUDOVICUS MATTHEUSSEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOVICUS MATTHEUSSEN, company assigned to the tax number BE02337585449. The company LUDOVICUS MATTHEUSSEN is located at the address: HOUTELWEG 10; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUDOVICUS MATTHEUSSEN is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOVICUS MATTHEUSSEN is not available. You also can look at reviews of LUDOVICUS MATTHEUSSEN, open positions, location of LUDOVICUS MATTHEUSSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOVICUS MATTHEUSSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOVICUS MATTHEUSSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOVICUS MATTHEUSSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOVICUS MATTHEUSSEN, employees, financial statistics.