LUDO GUILLIAMS

Contactgegevens LUDO GUILLIAMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO GUILLIAMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO GUILLIAMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOT-GELMENLAAN 118; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11482359 (+32-11482359) 11482359 (+32-11482359)

Fax (fax): +32 (55) 312-62-83 +32 (55) 312-62-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO GUILLIAMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO GUILLIAMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO GUILLIAMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO GUILLIAMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO GUILLIAMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO GUILLIAMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO GUILLIAMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO GUILLIAMS
Products information LUDO GUILLIAMS

BTW identificatienummer (tax): BE08521789550
Ondernemingsnummer: 7267974853
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO GUILLIAMS
(Get full report from official database of BE for LUDO GUILLIAMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO GUILLIAMS
Addition kinds of activities for LUDO GUILLIAMS

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
509902. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
14110300. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
20389907. Snacks, incl. | Snacks, incl. onion rings, cheese sticks, etc.
28650309. chloorfenol | Chlorophenol
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
50630210. Isolatoren, elektrisch | Insulators, electrical
51379900. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec

Werken bij LUDO GUILLIAMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO GUILLIAMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO GUILLIAMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO GUILLIAMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

 • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

 • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

 • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

 • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Magazijnier Garage (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

 • Structural Engineer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

 • Magazijnmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opbellen van klanten om te laten weten dat hun bestelling klaar staat Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Kortom: jij bent verantwoordelijk voor het kloppend hart van onze winkel, het magazijn

 • Diëtist (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Diëtistenpraktijk Voeding op maat is opzoek naar een gemotiveerde diëtiste, te beginnen met 4u per week in Hemiksem en Aartselaar. Het gaat om het uitwerken van workshops rond diabetes, vermagering en beweging samen met de aanwezige diëtiste. Daarnaast ook het geven van individuele consultaties.

Zoek naar antwoorden van LUDO GUILLIAMS in sociale netwerken
Look for responds of LUDO GUILLIAMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO GUILLIAMS. Laat een reactie achter voor LUDO GUILLIAMS. LUDO GUILLIAMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO GUILLIAMS. Leave a respond for LUDO GUILLIAMS. LUDO GUILLIAMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO GUILLIAMS op de google maps. Adres en contacten LUDO GUILLIAMS
Location of LUDO GUILLIAMS on the google maps. Address and contacts of LUDO GUILLIAMS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO GUILLIAMS LUDO GUILLIAMS: MEHMET OKUTAN | LUC VERMEULEN | B.C. LA RUCHE | SABINE FLAMEY | MARIE-DOMINIQUE MUREAU

Other related companies as LUDO GUILLIAMS: MEHMET OKUTAN | LUC VERMEULEN | B.C. LA RUCHE | SABINE FLAMEY | MARIE-DOMINIQUE MUREAU

LUDO GUILLIAMS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO GUILLIAMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521789550. Het bedrijf LUDO GUILLIAMS bevindt zich op het adres: GROOT-GELMENLAAN 118; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 480,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUDO GUILLIAMS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO GUILLIAMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO GUILLIAMS, openstaande posities, locatie van LUDO GUILLIAMS op de kaart.

LUDO GUILLIAMS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO GUILLIAMS, company assigned to the tax number BE08521789550. The company LUDO GUILLIAMS is located at the address: GROOT-GELMENLAAN 118; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 480,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUDO GUILLIAMS is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO GUILLIAMS is not available. You also can look at reviews of LUDO GUILLIAMS, open positions, location of LUDO GUILLIAMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO GUILLIAMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO GUILLIAMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO GUILLIAMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO GUILLIAMS, employees, financial statistics.