LUDO CUSTERS

Contactgegevens LUDO CUSTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO CUSTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO CUSTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEMSKUILENSTRAAT 36; 3950; BOCHOLT, België

Telefoon (phone): 11446188 (+32-11446188) 11446188 (+32-11446188)

Fax (fax): +32 (16) 311-98-29 +32 (16) 311-98-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO CUSTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO CUSTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO CUSTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO CUSTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO CUSTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO CUSTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO CUSTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO CUSTERS
Products information LUDO CUSTERS

BTW identificatienummer (tax): BE05067687988
Ondernemingsnummer: 2653717041
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO CUSTERS
(Get full report from official database of BE for LUDO CUSTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO CUSTERS
Addition kinds of activities for LUDO CUSTERS

38420304. Modellen, anatomisch | Models, anatomical
38450115. Patient Monitoring Apparatuur, NIET | Patient monitoring apparatus, nec
50230504. Pottenbakkerij | Pottery
50659904. Tapes, audio en video opname | Tapes, audio and video recording
75199901. Aanhangwagen verhuur | Trailer rental

Werken bij LUDO CUSTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO CUSTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO CUSTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO CUSTERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Contract Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

 • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

 • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

 • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

 • Jobstudent schoenenwinkel Sluis (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent in deze modernen schoenenwinkel ontvang je de klanten hartelijk help je de klanten met de juiste keuze help je de klanten met de juiste schoen maat help je de stock en de winkel op orde te houden

 • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: CERAMAT

  Type: Vaste Job

  Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

 • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

 • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

 • Psycholoog kinderen (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: THERAPIECENTRUM ZANDHOVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  U geeft therapie aan kinderen en jongeren en hun context. Het gaat om individuele begeleidingen, ouderbegeleiding, ondersteuning van anderen die betrokken zijn, zoals bijvoorbeeld de klasleerkracht. Belangrijke klachten waarvoor bij ons een hulpvraag wordt gesteld zijn emotionele problemen, verwerkingsproblemen (rouw, echtscheiding), ADHD, ASS, psychosomatische klachten, slaapproblemen, problemen in de sociale vaardigheden… Een expertise in hoogbegaafdheid is een meerwaarde. Er is in de praktijk mogelijkheid tot het geven van groepstrainingen.

 • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZURO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van LUDO CUSTERS in sociale netwerken
Look for responds of LUDO CUSTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO CUSTERS. Laat een reactie achter voor LUDO CUSTERS. LUDO CUSTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO CUSTERS. Leave a respond for LUDO CUSTERS. LUDO CUSTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO CUSTERS op de google maps. Adres en contacten LUDO CUSTERS
Location of LUDO CUSTERS on the google maps. Address and contacts of LUDO CUSTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO CUSTERS LUDO CUSTERS: Dewolf (Librairie) | Tuinhuizen-Leyssen | ROBERT PROVOST | DE DYCKER | Van der Straten S

Other related companies as LUDO CUSTERS: Dewolf (Librairie) | Tuinhuizen-Leyssen | ROBERT PROVOST | DE DYCKER | Van der Straten S

LUDO CUSTERS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO CUSTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05067687988. Het bedrijf LUDO CUSTERS bevindt zich op het adres: LEEMSKUILENSTRAAT 36; 3950; BOCHOLT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUDO CUSTERS is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO CUSTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO CUSTERS, openstaande posities, locatie van LUDO CUSTERS op de kaart.

LUDO CUSTERS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO CUSTERS, company assigned to the tax number BE05067687988. The company LUDO CUSTERS is located at the address: LEEMSKUILENSTRAAT 36; 3950; BOCHOLT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUDO CUSTERS is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO CUSTERS is not available. You also can look at reviews of LUDO CUSTERS, open positions, location of LUDO CUSTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO CUSTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO CUSTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO CUSTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO CUSTERS, employees, financial statistics.