LUDO BARTHOLOMEEUSEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • LUDO BARTHOLOMEEUSEN
Private companiesForestry • LUDO BARTHOLOMEEUSEN

Contactgegevens LUDO BARTHOLOMEEUSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO BARTHOLOMEEUSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO BARTHOLOMEEUSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEKSTRAAT 49; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33138043 (+32-33138043) 33138043 (+32-33138043)

Fax (fax): +32 (53) 438-55-70 +32 (53) 438-55-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO BARTHOLOMEEUSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO BARTHOLOMEEUSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO BARTHOLOMEEUSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO BARTHOLOMEEUSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO BARTHOLOMEEUSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO BARTHOLOMEEUSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO BARTHOLOMEEUSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO BARTHOLOMEEUSEN
Products information LUDO BARTHOLOMEEUSEN

BTW identificatienummer (tax): BE01231262207
Ondernemingsnummer: 7799713134
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO BARTHOLOMEEUSEN
(Get full report from official database of BE for LUDO BARTHOLOMEEUSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO BARTHOLOMEEUSEN
Addition kinds of activities for LUDO BARTHOLOMEEUSEN

3821. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
515904. Wol en zijde | Wool and silk
769999. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
22410106. Linten, nec | Ribbons, nec
23690000. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
34999908. Stoelramen, metaal | Chair frames, metal
37280000. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
72510101. Bootblock salon | Bootblock parlor
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service
79991504. Grot operatie | Cave operation

Werken bij LUDO BARTHOLOMEEUSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO BARTHOLOMEEUSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO BARTHOLOMEEUSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO BARTHOLOMEEUSEN. Looking for open vacancies in other companies

 • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

 • Hulpdrukker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

 • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

 • Bekister (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren bekister   

 • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • jobstudent (KORBEEK-LO)

  Regio: KORBEEK-LO

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

 • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

 • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

Zoek naar antwoorden van LUDO BARTHOLOMEEUSEN in sociale netwerken
Look for responds of LUDO BARTHOLOMEEUSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO BARTHOLOMEEUSEN. Laat een reactie achter voor LUDO BARTHOLOMEEUSEN. LUDO BARTHOLOMEEUSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO BARTHOLOMEEUSEN. Leave a respond for LUDO BARTHOLOMEEUSEN. LUDO BARTHOLOMEEUSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO BARTHOLOMEEUSEN op de google maps. Adres en contacten LUDO BARTHOLOMEEUSEN
Location of LUDO BARTHOLOMEEUSEN on the google maps. Address and contacts of LUDO BARTHOLOMEEUSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO BARTHOLOMEEUSEN LUDO BARTHOLOMEEUSEN: OPEN NV | Jans | M. POLEY | ERIK WILLEMS | Noyez

Other related companies as LUDO BARTHOLOMEEUSEN: OPEN NV | Jans | M. POLEY | ERIK WILLEMS | Noyez

LUDO BARTHOLOMEEUSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO BARTHOLOMEEUSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01231262207. Het bedrijf LUDO BARTHOLOMEEUSEN bevindt zich op het adres: HOEKSTRAAT 49; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 163,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUDO BARTHOLOMEEUSEN is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO BARTHOLOMEEUSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO BARTHOLOMEEUSEN, openstaande posities, locatie van LUDO BARTHOLOMEEUSEN op de kaart.

LUDO BARTHOLOMEEUSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO BARTHOLOMEEUSEN, company assigned to the tax number BE01231262207. The company LUDO BARTHOLOMEEUSEN is located at the address: HOEKSTRAAT 49; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 163,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUDO BARTHOLOMEEUSEN is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO BARTHOLOMEEUSEN is not available. You also can look at reviews of LUDO BARTHOLOMEEUSEN, open positions, location of LUDO BARTHOLOMEEUSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO BARTHOLOMEEUSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO BARTHOLOMEEUSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO BARTHOLOMEEUSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO BARTHOLOMEEUSEN, employees, financial statistics.