LUCIEN REUNBROUCK

Contactgegevens LUCIEN REUNBROUCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN REUNBROUCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN REUNBROUCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZOUAVENPAD 10; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58233856 (+32-58233856) 58233856 (+32-58233856)

Fax (fax): +32 (3) 341-15-21 +32 (3) 341-15-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN REUNBROUCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN REUNBROUCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN REUNBROUCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN REUNBROUCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN REUNBROUCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN REUNBROUCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN REUNBROUCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN REUNBROUCK
Products information LUCIEN REUNBROUCK

BTW identificatienummer (tax): BE09061492919
Ondernemingsnummer: 4332702636
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN REUNBROUCK
(Get full report from official database of BE for LUCIEN REUNBROUCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN REUNBROUCK
Addition kinds of activities for LUCIEN REUNBROUCK

024199. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
138900. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
20350207. Relishes, fruit en groente | Relishes, fruit and vegetable
20410104. Durummeel | Durum flour
27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
35640105. Filters, lucht: ovens, airconditioning apparatuur, enz. | Filters, air: furnaces, air conditioning equipment, etc.
50640302. Ontvochtigers, draagbaar | Dehumidifiers, portable
51310211. Schoudervullingen | Shoulder pads

Werken bij LUCIEN REUNBROUCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN REUNBROUCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN REUNBROUCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN REUNBROUCK. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC kunstof (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

 • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

 • Zinkwerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te St. Amandsberg 8u/week (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St.Amandsberg .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

 • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

 • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

 • boekhouder (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: KEUKENS SUPERCHIC

  Type: Vaste Job

  Voeren van de dagelijkse boekhouding. Opmaken en indienen BTW aangiften. Afsluiten boekhouding en opmaken jaarrekeningen De facturen ,bankafschriften coderen en inboeken ingeven van loonstaten

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Flexijob

  Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van LUCIEN REUNBROUCK in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN REUNBROUCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN REUNBROUCK. Laat een reactie achter voor LUCIEN REUNBROUCK. LUCIEN REUNBROUCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN REUNBROUCK. Leave a respond for LUCIEN REUNBROUCK. LUCIEN REUNBROUCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN REUNBROUCK op de google maps. Adres en contacten LUCIEN REUNBROUCK
Location of LUCIEN REUNBROUCK on the google maps. Address and contacts of LUCIEN REUNBROUCK

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN REUNBROUCK LUCIEN REUNBROUCK: Kantoor Vansteenkiste BVBA | FREDDY THEUNIS | DANNY D'HOOGHE | V. VANDER GUCHT | Eta Audiovisuals VZW

Other related companies as LUCIEN REUNBROUCK: Kantoor Vansteenkiste BVBA | FREDDY THEUNIS | DANNY D'HOOGHE | V. VANDER GUCHT | Eta Audiovisuals VZW

LUCIEN REUNBROUCK is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN REUNBROUCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09061492919. Het bedrijf LUCIEN REUNBROUCK bevindt zich op het adres: ZOUAVENPAD 10; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUCIEN REUNBROUCK is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN REUNBROUCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN REUNBROUCK, openstaande posities, locatie van LUCIEN REUNBROUCK op de kaart.

LUCIEN REUNBROUCK is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN REUNBROUCK, company assigned to the tax number BE09061492919. The company LUCIEN REUNBROUCK is located at the address: ZOUAVENPAD 10; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUCIEN REUNBROUCK is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN REUNBROUCK is not available. You also can look at reviews of LUCIEN REUNBROUCK, open positions, location of LUCIEN REUNBROUCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN REUNBROUCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN REUNBROUCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN REUNBROUCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN REUNBROUCK, employees, financial statistics.