LUCIEN DENDAUW

Contactgegevens LUCIEN DENDAUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN DENDAUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN DENDAUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERBERG 2; 8573; ANZEGEM, België

Telefoon (phone): 56689178 (+32-56689178) 56689178 (+32-56689178)

Fax (fax): +32 (56) 627-92-94 +32 (56) 627-92-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN DENDAUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN DENDAUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN DENDAUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN DENDAUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN DENDAUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN DENDAUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN DENDAUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN DENDAUW
Products information LUCIEN DENDAUW

BTW identificatienummer (tax): BE09493530273
Ondernemingsnummer: 2335662841
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN DENDAUW
(Get full report from official database of BE for LUCIEN DENDAUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN DENDAUW
Addition kinds of activities for LUCIEN DENDAUW

3724. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
201501. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
22979900. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
35110200. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
35820102. Extractors, commerciële wasgoed | Extractors, commercial laundry
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij LUCIEN DENDAUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN DENDAUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN DENDAUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN DENDAUW. Looking for open vacancies in other companies

 • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

 • Ploegbaas (Bed) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

 • Industriële elektricien (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

 • Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

  Type: Studentenjob

  Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

 • Kapper/kapster (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

  Type: Studentenjob

  Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

 • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

 • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: voestalpine Sadef NV

  Type: Vaste Job

  Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN DENDAUW in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN DENDAUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN DENDAUW. Laat een reactie achter voor LUCIEN DENDAUW. LUCIEN DENDAUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN DENDAUW. Leave a respond for LUCIEN DENDAUW. LUCIEN DENDAUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN DENDAUW op de google maps. Adres en contacten LUCIEN DENDAUW
Location of LUCIEN DENDAUW on the google maps. Address and contacts of LUCIEN DENDAUW

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN DENDAUW LUCIEN DENDAUW: KIEKEBOE ! | MEDILIM | Ingrid | Gheysens BVBA | Van Riel L

Other related companies as LUCIEN DENDAUW: KIEKEBOE ! | MEDILIM | Ingrid | Gheysens BVBA | Van Riel L

LUCIEN DENDAUW is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN DENDAUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09493530273. Het bedrijf LUCIEN DENDAUW bevindt zich op het adres: OVERBERG 2; 8573; ANZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUCIEN DENDAUW is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN DENDAUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN DENDAUW, openstaande posities, locatie van LUCIEN DENDAUW op de kaart.

LUCIEN DENDAUW is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN DENDAUW, company assigned to the tax number BE09493530273. The company LUCIEN DENDAUW is located at the address: OVERBERG 2; 8573; ANZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUCIEN DENDAUW is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN DENDAUW is not available. You also can look at reviews of LUCIEN DENDAUW, open positions, location of LUCIEN DENDAUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN DENDAUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN DENDAUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN DENDAUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN DENDAUW, employees, financial statistics.