LUCIEN DE CLERCQ

Contactgegevens LUCIEN DE CLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN DE CLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN DE CLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENSTRAAT 9B2; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93866930 (+32-93866930) 93866930 (+32-93866930)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN DE CLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN DE CLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN DE CLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN DE CLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN DE CLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN DE CLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN DE CLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN DE CLERCQ
Products information LUCIEN DE CLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN DE CLERCQ
(Get full report from official database of BE for LUCIEN DE CLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN DE CLERCQ
Addition kinds of activities for LUCIEN DE CLERCQ

204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
32310100. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
39499912. Schaatsen en delen, roller | Skates and parts, roller
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service

Werken bij LUCIEN DE CLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN DE CLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN DE CLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN DE CLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

 • Hulpmecanicien (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

 • MONTEUR (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

 • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

 • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

 • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: hands@home

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HR consulent (m/v) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS SINT NIKLAAS

  Type: Vaste Job

  Het enthousiaste team van Forum Jobs Zele is op zoek naar een nieuwe collega! Als HR consulent binnen Forum Jobs sta jij dagelijks in voor het matchen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Hiervoor speur jij de gebruikelijke jobsites af en ons uitgebreid kandidatenbestand. Ga je nadien de kandidaten screenen door middel van online testing en sollicitatiegesprekken op kantoor. Verder ben je als consulent ook een aanspreekpunt voor vragen omtrent sociale wetgeving van klanten en uitzendkrachten.

 • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

 • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

 • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

 • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Gentis SA

  Type: Vaste Job

  Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN DE CLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN DE CLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN DE CLERCQ. Laat een reactie achter voor LUCIEN DE CLERCQ. LUCIEN DE CLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN DE CLERCQ. Leave a respond for LUCIEN DE CLERCQ. LUCIEN DE CLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN DE CLERCQ op de google maps. Adres en contacten LUCIEN DE CLERCQ
Location of LUCIEN DE CLERCQ on the google maps. Address and contacts of LUCIEN DE CLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN DE CLERCQ LUCIEN DE CLERCQ: COIFF. SIGNE PARTICULIER | Egide (L') SPRL | WILLY VESTRAETS | B.S.C. HEDGEHOGS | GLADYS DE VARE

Other related companies as LUCIEN DE CLERCQ: COIFF. SIGNE PARTICULIER | Egide (L') SPRL | WILLY VESTRAETS | B.S.C. HEDGEHOGS | GLADYS DE VARE

LUCIEN DE CLERCQ is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN DE CLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf LUCIEN DE CLERCQ bevindt zich op het adres: GROENSTRAAT 9B2; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUCIEN DE CLERCQ is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN DE CLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN DE CLERCQ, openstaande posities, locatie van LUCIEN DE CLERCQ op de kaart.

LUCIEN DE CLERCQ is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN DE CLERCQ, company assigned to the tax number BE01986297607. The company LUCIEN DE CLERCQ is located at the address: GROENSTRAAT 9B2; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUCIEN DE CLERCQ is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN DE CLERCQ is not available. You also can look at reviews of LUCIEN DE CLERCQ, open positions, location of LUCIEN DE CLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN DE CLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN DE CLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN DE CLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN DE CLERCQ, employees, financial statistics.