B.S.C. HEDGEHOGS

Contactgegevens B.S.C. HEDGEHOGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.S.C. HEDGEHOGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.S.C. HEDGEHOGS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DES BOSSES 1; 7810; ATH, België

Telefoon (phone): 68285438 (+32-68285438) 68285438 (+32-68285438)

Fax (fax): +32 (87) 116-64-26 +32 (87) 116-64-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.S.C. HEDGEHOGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.S.C. HEDGEHOGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.S.C. HEDGEHOGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.S.C. HEDGEHOGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.S.C. HEDGEHOGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.S.C. HEDGEHOGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.S.C. HEDGEHOGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.S.C. HEDGEHOGS
Products information B.S.C. HEDGEHOGS

BTW identificatienummer (tax): BE04038543701
Ondernemingsnummer: 4389831542
Hoofdstad (capital): 740,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Clubs: Base-Ball, Courses de L茅vriers.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.S.C. HEDGEHOGS
(Get full report from official database of BE for B.S.C. HEDGEHOGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.S.C. HEDGEHOGS
Addition kinds of activities for B.S.C. HEDGEHOGS

508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
17310000. Elektrisch werk | Electrical work
20350204. Olijven, Brined: Bulk | Olives, brined: bulk
26560102. Gerechten, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Dishes, paper: made from purchased material
33560502. Tin- en tinlegering: rollen, tekenen of extruderen | Tin and tin alloy: rolling, drawing, or extruding
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels

Werken bij B.S.C. HEDGEHOGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.S.C. HEDGEHOGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.S.C. HEDGEHOGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.S.C. HEDGEHOGS. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MARIAKERKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van B.S.C. HEDGEHOGS in sociale netwerken
Look for responds of B.S.C. HEDGEHOGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.S.C. HEDGEHOGS. Laat een reactie achter voor B.S.C. HEDGEHOGS. B.S.C. HEDGEHOGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.S.C. HEDGEHOGS. Leave a respond for B.S.C. HEDGEHOGS. B.S.C. HEDGEHOGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.S.C. HEDGEHOGS op de google maps. Adres en contacten B.S.C. HEDGEHOGS
Location of B.S.C. HEDGEHOGS on the google maps. Address and contacts of B.S.C. HEDGEHOGS

Andere gerelateerde bedrijven als come B.S.C. HEDGEHOGS B.S.C. HEDGEHOGS: CLUB PHILAT?LIQUE GAUMAIS | OEYEN | Conception-Paysage-Architecture | PAUL SYMONS | Azab Cars SPRL

Other related companies as B.S.C. HEDGEHOGS: CLUB PHILAT?LIQUE GAUMAIS | OEYEN | Conception-Paysage-Architecture | PAUL SYMONS | Azab Cars SPRL

B.S.C. HEDGEHOGS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.S.C. HEDGEHOGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04038543701. Het bedrijf B.S.C. HEDGEHOGS bevindt zich op het adres: CHEMIN DES BOSSES 1; 7810; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 740,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Base-Ball, Courses de L茅vriers..
De hoofdactiviteit van B.S.C. HEDGEHOGS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.S.C. HEDGEHOGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.S.C. HEDGEHOGS, openstaande posities, locatie van B.S.C. HEDGEHOGS op de kaart.

B.S.C. HEDGEHOGS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.S.C. HEDGEHOGS, company assigned to the tax number BE04038543701. The company B.S.C. HEDGEHOGS is located at the address: CHEMIN DES BOSSES 1; 7810; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 740,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Base-Ball, Courses de L茅vriers..
The main activity of B.S.C. HEDGEHOGS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of B.S.C. HEDGEHOGS is not available. You also can look at reviews of B.S.C. HEDGEHOGS, open positions, location of B.S.C. HEDGEHOGS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.S.C. HEDGEHOGS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.S.C. HEDGEHOGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.S.C. HEDGEHOGS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.S.C. HEDGEHOGS, employees, financial statistics.