LUC WINTJENS

Contactgegevens LUC WINTJENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC WINTJENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC WINTJENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 24; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89772344 (+32-89772344) 89772344 (+32-89772344)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC WINTJENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC WINTJENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC WINTJENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC WINTJENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC WINTJENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC WINTJENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC WINTJENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC WINTJENS
Products information LUC WINTJENS

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC WINTJENS
(Get full report from official database of BE for LUC WINTJENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC WINTJENS
Addition kinds of activities for LUC WINTJENS

869902. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
38279910. Spiegels, optisch | Mirrors, optical
50930105. Afval papier | Waste paper
65310000. Makelaars en managers | Real estate agents and managers

Werken bij LUC WINTJENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC WINTJENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC WINTJENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC WINTJENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • Medewerker Customer Experience (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar een medewerker Customer Experience (m/v): - Heb je ervaring met klachtenbehandeling? - Heb je een goede kennis van het Frans en het Engels? - En kun je daarenboven goed overweg met Excel? Dan is deze job iets voor jou! Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klachten van de business unit. Je registreert en analyseert de klacht en onderhoudt contact met alle afdelingen van de organisatie om proactief en structureel de nodige informatie te krijgen om de klant op de hoogte te brengen van de resultaten van het onderzoek. Je onderhoudt contact met de klant over de voortgang van de afhandeling. Hierin werk je zelfstandig, neem je initiatieven en zorg je er voor dat er professioneel met het dossier wordt omgegaan. Met de kennis die je opdoet, denk je proactief mee aan de verbetering van de dienstverlening.

 • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

 • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

 • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

 • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Colmar België

  Type: Studentenjob

  Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Studentenjob

  Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

 • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: LUXPLOSION

  Type: Studentenjob

  • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

 • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: IMMAX

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

 • Depot monteur te Erps-Kwerps (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: BOELS VERHUUR

  Type: Vaste Job

  Als monteur maak je deel uit van een team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats

 • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PURE DIFFUSION

  Type: Vaste Job

  Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

 • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

Zoek naar antwoorden van LUC WINTJENS in sociale netwerken
Look for responds of LUC WINTJENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC WINTJENS. Laat een reactie achter voor LUC WINTJENS. LUC WINTJENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC WINTJENS. Leave a respond for LUC WINTJENS. LUC WINTJENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC WINTJENS op de google maps. Adres en contacten LUC WINTJENS
Location of LUC WINTJENS on the google maps. Address and contacts of LUC WINTJENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC WINTJENS LUC WINTJENS: Heilig Hart Woon- en Zorgencentrum | RUDY VANDENBUSSCHE | F.G.A. CAR SECURITY | PHILIPPE BINDELLE | R?SIDENCE DES ARDENNES

Other related companies as LUC WINTJENS: Heilig Hart Woon- en Zorgencentrum | RUDY VANDENBUSSCHE | F.G.A. CAR SECURITY | PHILIPPE BINDELLE | R?SIDENCE DES ARDENNES

LUC WINTJENS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC WINTJENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf LUC WINTJENS bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 24; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC WINTJENS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC WINTJENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC WINTJENS, openstaande posities, locatie van LUC WINTJENS op de kaart.

LUC WINTJENS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC WINTJENS, company assigned to the tax number BE02460906982. The company LUC WINTJENS is located at the address: DORPSSTRAAT 24; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC WINTJENS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC WINTJENS is not available. You also can look at reviews of LUC WINTJENS, open positions, location of LUC WINTJENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC WINTJENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC WINTJENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC WINTJENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC WINTJENS, employees, financial statistics.