LUC VANDEMOORTELE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • LUC VANDEMOORTELE
Private companiesInsurance Carriers • LUC VANDEMOORTELE

Contactgegevens LUC VANDEMOORTELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VANDEMOORTELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VANDEMOORTELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOORSEELSESTEENWEG 245; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 56501232 (+32-56501232) 56501232 (+32-56501232)

Fax (fax): +32 (9) 284-37-63 +32 (9) 284-37-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VANDEMOORTELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VANDEMOORTELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VANDEMOORTELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VANDEMOORTELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VANDEMOORTELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VANDEMOORTELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VANDEMOORTELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VANDEMOORTELE
Products information LUC VANDEMOORTELE

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VANDEMOORTELE
(Get full report from official database of BE for LUC VANDEMOORTELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VANDEMOORTELE
Addition kinds of activities for LUC VANDEMOORTELE

379500. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
10210103. Ondergrondse koperertsmijnbouw | Underground copper ore mining
35310611. Schopladers | Shovel loaders
50470103. Ziekenhuismeubilair | Hospital furniture
73891801. Ontwerp, commercieel en industrieel | Design, commercial and industrial
82999902. Bartendende school | Bartending school

Werken bij LUC VANDEMOORTELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VANDEMOORTELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VANDEMOORTELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VANDEMOORTELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - Bulktransport (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Brecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Bij voorkeur heb je reeds ervarig met bulktransport, maar met de nodige motivatie voor een opleiding binnen het bedrijf kom je zeker ook in aanmerking! Je laat je zeker niet afschrikken door de nodige fysieke arbeid. Je hebt in elk geval zin om af en toe je handen vuil te maken! Flexibiliteit is zeer belangrijk, gezien je met zeer variabele uren werkt.

 • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

 • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

 • Operator (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

 • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: DCB PALLIETER

  Type: Dienstenchequebaan

  Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Business Developer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: DRAC

  Type: Vaste Job

  Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

 • Magazijnier Garage (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

 • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

 • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

  Type: Flexijob

  Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

 • Service medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 2THELOO

  Type: Flexijob

  Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van LUC VANDEMOORTELE in sociale netwerken
Look for responds of LUC VANDEMOORTELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VANDEMOORTELE. Laat een reactie achter voor LUC VANDEMOORTELE. LUC VANDEMOORTELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VANDEMOORTELE. Leave a respond for LUC VANDEMOORTELE. LUC VANDEMOORTELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VANDEMOORTELE op de google maps. Adres en contacten LUC VANDEMOORTELE
Location of LUC VANDEMOORTELE on the google maps. Address and contacts of LUC VANDEMOORTELE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VANDEMOORTELE LUC VANDEMOORTELE: FLSPA MONOPOLE SA | SCHOONHEIDSINSTITUUT PIU BELLO | R. GOMBEER | Rap en Rein | FRUIT-CENTRAL

Other related companies as LUC VANDEMOORTELE: FLSPA MONOPOLE SA | SCHOONHEIDSINSTITUUT PIU BELLO | R. GOMBEER | Rap en Rein | FRUIT-CENTRAL

LUC VANDEMOORTELE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VANDEMOORTELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf LUC VANDEMOORTELE bevindt zich op het adres: MOORSEELSESTEENWEG 245; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC VANDEMOORTELE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VANDEMOORTELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VANDEMOORTELE, openstaande posities, locatie van LUC VANDEMOORTELE op de kaart.

LUC VANDEMOORTELE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VANDEMOORTELE, company assigned to the tax number BE02007446289. The company LUC VANDEMOORTELE is located at the address: MOORSEELSESTEENWEG 245; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC VANDEMOORTELE is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VANDEMOORTELE is not available. You also can look at reviews of LUC VANDEMOORTELE, open positions, location of LUC VANDEMOORTELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VANDEMOORTELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VANDEMOORTELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VANDEMOORTELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VANDEMOORTELE, employees, financial statistics.