LUC VAN ROYEN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LUC VAN ROYEN
Private companiesHealth Services • LUC VAN ROYEN

Contactgegevens LUC VAN ROYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VAN ROYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VAN ROYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUGGENHOEK 7; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37734057 (+32-37734057) 37734057 (+32-37734057)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VAN ROYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VAN ROYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VAN ROYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VAN ROYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VAN ROYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VAN ROYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VAN ROYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VAN ROYEN
Products information LUC VAN ROYEN

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VAN ROYEN
(Get full report from official database of BE for LUC VAN ROYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VAN ROYEN
Addition kinds of activities for LUC VAN ROYEN

291101. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
509905. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
737902. Computer gerelateerde consultancy diensten | Computer related consulting services
38260703. Thermogravimetrische analysatoren | Thermogravimetric analyzers
51120202. schrijfbehoeften | Stationery
51999910. Kledinghangers | Clothes hangers
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair

Werken bij LUC VAN ROYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VAN ROYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VAN ROYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VAN ROYEN. Looking for open vacancies in other companies

 • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

 • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

 • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

 • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: NET IS NET

  Type: Dienstenchequebaan

  De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Bottelare (BOTTELARE)

  Regio: BOTTELARE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

 • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

 • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

 • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door

 • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Tri-ICT

  Type: Vaste Job

  Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

Zoek naar antwoorden van LUC VAN ROYEN in sociale netwerken
Look for responds of LUC VAN ROYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VAN ROYEN. Laat een reactie achter voor LUC VAN ROYEN. LUC VAN ROYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VAN ROYEN. Leave a respond for LUC VAN ROYEN. LUC VAN ROYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VAN ROYEN op de google maps. Adres en contacten LUC VAN ROYEN
Location of LUC VAN ROYEN on the google maps. Address and contacts of LUC VAN ROYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VAN ROYEN LUC VAN ROYEN: AVANCE | New Market SA | MOLEKULAIRE KOREOGRAFIE | Amour en Soie (L') | RUDI BOGAERT

Other related companies as LUC VAN ROYEN: AVANCE | New Market SA | MOLEKULAIRE KOREOGRAFIE | Amour en Soie (L') | RUDI BOGAERT

LUC VAN ROYEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VAN ROYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf LUC VAN ROYEN bevindt zich op het adres: MUGGENHOEK 7; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC VAN ROYEN is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VAN ROYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VAN ROYEN, openstaande posities, locatie van LUC VAN ROYEN op de kaart.

LUC VAN ROYEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VAN ROYEN, company assigned to the tax number BE07165252685. The company LUC VAN ROYEN is located at the address: MUGGENHOEK 7; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC VAN ROYEN is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VAN ROYEN is not available. You also can look at reviews of LUC VAN ROYEN, open positions, location of LUC VAN ROYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VAN ROYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VAN ROYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VAN ROYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VAN ROYEN, employees, financial statistics.