LUC TIERENS

Contactgegevens LUC TIERENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC TIERENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC TIERENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPDORPSTRAAT 18; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52332968 (+32-52332968) 52332968 (+32-52332968)

Fax (fax): +32 (12) 926-83-77 +32 (12) 926-83-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC TIERENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC TIERENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC TIERENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC TIERENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC TIERENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC TIERENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC TIERENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC TIERENS
Products information LUC TIERENS

BTW identificatienummer (tax): BE09728637695
Ondernemingsnummer: 4144012451
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC TIERENS
(Get full report from official database of BE for LUC TIERENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC TIERENS
Addition kinds of activities for LUC TIERENS

872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
20770100. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
33129904. Smeden, ijzer en staal | Forgings, iron and steel
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit
56329902. Blouses | Blouses
65310100. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents

Werken bij LUC TIERENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC TIERENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC TIERENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC TIERENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Parkingboy (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

 • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

 • verkoper / verkoopster slagerij (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als parttime verkoper/verkoopster in deze beenhouwerij zitten onderstaande taken in jouw takenpakket: verkoop van charcuterie kaas en verse vleeswaren afrekenen aan de kassa bijvullen van de toonbank algemeen onderhoud van de winkel vlot communiceren met het atelier om de producten die op zijn aan te vullen Je werkt steeds op zaterdagnamiddag zondagvoormiddag en maandagvoormiddag. Na een maand kunnen hier meer uren aan toegevoegd worden op dinsdag donderdag en/of vrijdag tot een maximum van 25uur/ week.

 • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

 • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

 • Poetsvrouw /Poetsman - Met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lennik – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

 • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

  Type: Vaste Job

  Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

 • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

 • EMDR Psychotherapeut (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: THERAPIE MECHELEN - STEFFIE PEETERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  TherapieMechelen is een groeiende psychotherapeutische praktijk in Mechelen (Muizen). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie in EMDR voor jongeren en volwassenen. Onze organisatie Therapie Mechelen is een groepspraktijk die staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg. Hiervoor rekenen we op enthousiaste medewerkers. De praktijk richt zich naar jongeren en volwassen voor begeleiding en psychotherapie binnen een ambulante setting. We zijn gespecialiseerd in rouw- en traumaverwerking. Plaats in de organisatie Je werkt op zelfstandige basis (hoofd- of bijberoep) in een multidisciplinair team. Taakomschrijving en verantwoordelijkheden Je zult binnen het team ingezet worden als psychotherapeut. Je werkt individueel met de jongere of volwassene. Indien interesse kan er ook gewerkt worden met het gezin/de ouders/partner/… Verder verwachten we dat je overleg pleegt met externe partners zoals artsen, etc. Je werkt minstens 1 avond per week of op zaterdag. Intervisie woon je regelmatig bij (huidige frequentie: 1x om de 8 weken).

Zoek naar antwoorden van LUC TIERENS in sociale netwerken
Look for responds of LUC TIERENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC TIERENS. Laat een reactie achter voor LUC TIERENS. LUC TIERENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC TIERENS. Leave a respond for LUC TIERENS. LUC TIERENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC TIERENS op de google maps. Adres en contacten LUC TIERENS
Location of LUC TIERENS on the google maps. Address and contacts of LUC TIERENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC TIERENS LUC TIERENS: Q8 | SHOES IN THE BOX | E.D.I.T. | MEUBELEN DE HOUTEN AARDE | Falste W

Other related companies as LUC TIERENS: Q8 | SHOES IN THE BOX | E.D.I.T. | MEUBELEN DE HOUTEN AARDE | Falste W

LUC TIERENS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC TIERENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728637695. Het bedrijf LUC TIERENS bevindt zich op het adres: OPDORPSTRAAT 18; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 441,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC TIERENS is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC TIERENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC TIERENS, openstaande posities, locatie van LUC TIERENS op de kaart.

LUC TIERENS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC TIERENS, company assigned to the tax number BE09728637695. The company LUC TIERENS is located at the address: OPDORPSTRAAT 18; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 441,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC TIERENS is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC TIERENS is not available. You also can look at reviews of LUC TIERENS, open positions, location of LUC TIERENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC TIERENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC TIERENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC TIERENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC TIERENS, employees, financial statistics.