LUC SCHELDEMAN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LUC SCHELDEMAN
Private companiesMotion Pictures • LUC SCHELDEMAN

Contactgegevens LUC SCHELDEMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC SCHELDEMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC SCHELDEMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERBRANDHOFSTRAAT 202; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51201485 (+32-51201485) 51201485 (+32-51201485)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC SCHELDEMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC SCHELDEMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC SCHELDEMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC SCHELDEMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC SCHELDEMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC SCHELDEMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC SCHELDEMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC SCHELDEMAN
Products information LUC SCHELDEMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC SCHELDEMAN
(Get full report from official database of BE for LUC SCHELDEMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC SCHELDEMAN
Addition kinds of activities for LUC SCHELDEMAN

20999914. Popcorn, verpakt: behalve al popped | Popcorn, packaged: except already popped
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
59990603. Telefoonapparatuur en -systemen | Telephone equipment and systems
76999908. Winkelwagentje reparatie | Shopping cart repair
87420205. Geprogrammeerde instructieservice | Programmed instruction service

Werken bij LUC SCHELDEMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC SCHELDEMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC SCHELDEMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC SCHELDEMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

 • Contact Center Agent (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Contact Center Agent sta je in voor een professionele (inbound, outbound, mondelinge en schriftelijke) communicatie met onze klanten. Je bent ambassadeur van het bedrijf en hebt op die manier heb een directe en essentiële impact op de tevredenheid en de trouw van de klanten.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP Services NV

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Roeselare-Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

 • Kassamedewerker/medewerkster (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: GAMMA

  Type: Vaste Job

  Gamma Ruislede verhuist binnenkort naar Tielt (opening in Tielt op 1 november) en zoekt enkele full time vaste nieuwe medewerkers Taken : afrekenen aan de kassa retouren verwerken klanten opbellen nodige bijhorende kassataken

 • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: D'OUWE POST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

 • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van LUC SCHELDEMAN in sociale netwerken
Look for responds of LUC SCHELDEMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC SCHELDEMAN. Laat een reactie achter voor LUC SCHELDEMAN. LUC SCHELDEMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC SCHELDEMAN. Leave a respond for LUC SCHELDEMAN. LUC SCHELDEMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC SCHELDEMAN op de google maps. Adres en contacten LUC SCHELDEMAN
Location of LUC SCHELDEMAN on the google maps. Address and contacts of LUC SCHELDEMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC SCHELDEMAN LUC SCHELDEMAN: ROBERT BOEDT | Marie-Christine | SERVASSUR | GARAGE PUTZEYS | ODETTE MINET

Other related companies as LUC SCHELDEMAN: ROBERT BOEDT | Marie-Christine | SERVASSUR | GARAGE PUTZEYS | ODETTE MINET

LUC SCHELDEMAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC SCHELDEMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf LUC SCHELDEMAN bevindt zich op het adres: VERBRANDHOFSTRAAT 202; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC SCHELDEMAN is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC SCHELDEMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC SCHELDEMAN, openstaande posities, locatie van LUC SCHELDEMAN op de kaart.

LUC SCHELDEMAN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC SCHELDEMAN, company assigned to the tax number BE08080139160. The company LUC SCHELDEMAN is located at the address: VERBRANDHOFSTRAAT 202; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC SCHELDEMAN is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC SCHELDEMAN is not available. You also can look at reviews of LUC SCHELDEMAN, open positions, location of LUC SCHELDEMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC SCHELDEMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC SCHELDEMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC SCHELDEMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC SCHELDEMAN, employees, financial statistics.