LUC ROEGIS

Contactgegevens LUC ROEGIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC ROEGIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC ROEGIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOODHOEK 5BA; 9968; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93738367 (+32-93738367) 93738367 (+32-93738367)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC ROEGIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC ROEGIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC ROEGIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC ROEGIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC ROEGIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC ROEGIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC ROEGIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC ROEGIS
Products information LUC ROEGIS

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC ROEGIS
(Get full report from official database of BE for LUC ROEGIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC ROEGIS
Addition kinds of activities for LUC ROEGIS

1794. Uitboren | Excavation work
07230102. Cotton zaad delinting diensten | Cotton seed delinting services
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
51530100. Grains | Grains
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental
87420205. Geprogrammeerde instructieservice | Programmed instruction service
94410201. Gelijk werkgelegenheidskantoor, overheid | Equal employment opportunity office, government

Werken bij LUC ROEGIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC ROEGIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC ROEGIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC ROEGIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

  Regio: DILSEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

 • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

 • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

 • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

 • Projectleider (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Eventmedewerker (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

 • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

 • Klantenadviseur bancaire producten (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  De job en verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen: -)De vragen van onze klanten beantwoorden aangaande diverse bancaire producten en -diensten. -)Proactief verkoopopportuniteiten detecteren en zo een verkoop op afstand afsluiten of een afspraak maken voor het kantorennetwerk. -)Oplossingen voorstellen om de werking te optimaliseren. -)Meewerken aan projecten om de bestaande processen te verbeteren, door creatieve ideeën aan te brengen.

 • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TABAKNATIE

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

 • VERPLEEGKUNDIGE (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: GERARDUSHOEVE

  Type: Vaste Job

  In teamverband verpleegkundige taken uitvoeren

 • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van LUC ROEGIS in sociale netwerken
Look for responds of LUC ROEGIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC ROEGIS. Laat een reactie achter voor LUC ROEGIS. LUC ROEGIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC ROEGIS. Leave a respond for LUC ROEGIS. LUC ROEGIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC ROEGIS op de google maps. Adres en contacten LUC ROEGIS
Location of LUC ROEGIS on the google maps. Address and contacts of LUC ROEGIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC ROEGIS LUC ROEGIS: HAAR AKSENT | CARNI COIFFURE | E. VANDENWYNGAERT | ANTOON DE CRAEN | Van Goethem NV NV

Other related companies as LUC ROEGIS: HAAR AKSENT | CARNI COIFFURE | E. VANDENWYNGAERT | ANTOON DE CRAEN | Van Goethem NV NV

LUC ROEGIS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC ROEGIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf LUC ROEGIS bevindt zich op het adres: DOODHOEK 5BA; 9968; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC ROEGIS is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC ROEGIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC ROEGIS, openstaande posities, locatie van LUC ROEGIS op de kaart.

LUC ROEGIS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC ROEGIS, company assigned to the tax number BE01853088378. The company LUC ROEGIS is located at the address: DOODHOEK 5BA; 9968; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC ROEGIS is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC ROEGIS is not available. You also can look at reviews of LUC ROEGIS, open positions, location of LUC ROEGIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC ROEGIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC ROEGIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC ROEGIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC ROEGIS, employees, financial statistics.