LUC PERSOON

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • LUC PERSOON
Private companiesMetal Mining • LUC PERSOON

Contactgegevens LUC PERSOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC PERSOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC PERSOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDENWEG 6; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 51779210 (+32-51779210) 51779210 (+32-51779210)

Fax (fax): +32 (84) 775-35-73 +32 (84) 775-35-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC PERSOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC PERSOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC PERSOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC PERSOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC PERSOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC PERSOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC PERSOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC PERSOON
Products information LUC PERSOON

BTW identificatienummer (tax): BE03219787597
Ondernemingsnummer: 3328277587
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC PERSOON
(Get full report from official database of BE for LUC PERSOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC PERSOON
Addition kinds of activities for LUC PERSOON

357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
24310201. Dormers, hout | Dormers, wood
26750205. Bibliotheekkaarten, doodgesneden: van aangekochte materialen | Library cards, die-cut: from purchased materials
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
28650200. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
31610105. Garderobezakken (bagage) | Wardrobe bags (luggage)
35230112. Pinda combineert, graafmachines, verpakkers en threshers | Peanut combines, diggers, packers, and threshers
36790108. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
80490403. Psychiatrische maatschappelijk werker | Psychiatric social worker

Werken bij LUC PERSOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC PERSOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC PERSOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC PERSOON. Looking for open vacancies in other companies

 • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

  Regio: MEERLE

  Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

  Type: Vervanging brugpensioen

  Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

 • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

 • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

  Regio: OORDEGEM

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

 • Chauffeur B / C (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

 • Poetshulp Beersel (BEERSEL)

  Regio: BEERSEL

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

 • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

  Type: Studentenjob

  Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

 • jobstudenten (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LA STALLA

  Type: Studentenjob

  werken in de zaal en achter de bar in het restaurant

 • Logistiek en Technisch Medewerker Zelfstandig (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Mazouttanks Bollaert

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer en het wagenpark. Orde en netheid zijn dus belangrijk. - Je monteert pompen op nieuwe mazouttanks (geen ervaring vereist). Algemene technische vaardigheden zijn belangrijk. - Je kunt vlot met een heftruck rijden om de vrachtwagen dagelijks te laden - Je begeleidt klanten die onze producten ter plaatse komen bekijken. - Bekijk even onze websites: www.mazouttank.be, www.regenwaterput.com, www.tankkopen.be, www.cuve-shop.fr...

 • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van LUC PERSOON in sociale netwerken
Look for responds of LUC PERSOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC PERSOON. Laat een reactie achter voor LUC PERSOON. LUC PERSOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC PERSOON. Leave a respond for LUC PERSOON. LUC PERSOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC PERSOON op de google maps. Adres en contacten LUC PERSOON
Location of LUC PERSOON on the google maps. Address and contacts of LUC PERSOON

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC PERSOON LUC PERSOON: COENE ARTHUR | Sinnfoort NV | Equeter P | O.B.I.M.S. | DIUR MULAJ

Other related companies as LUC PERSOON: COENE ARTHUR | Sinnfoort NV | Equeter P | O.B.I.M.S. | DIUR MULAJ

LUC PERSOON is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC PERSOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03219787597. Het bedrijf LUC PERSOON bevindt zich op het adres: LINDENWEG 6; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC PERSOON is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC PERSOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC PERSOON, openstaande posities, locatie van LUC PERSOON op de kaart.

LUC PERSOON is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC PERSOON, company assigned to the tax number BE03219787597. The company LUC PERSOON is located at the address: LINDENWEG 6; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC PERSOON is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC PERSOON is not available. You also can look at reviews of LUC PERSOON, open positions, location of LUC PERSOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC PERSOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC PERSOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC PERSOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC PERSOON, employees, financial statistics.