LUC DUPLACIE

Contactgegevens LUC DUPLACIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DUPLACIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DUPLACIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDSCHOTESTRAAT 16; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE, België

Telefoon (phone): 51544207 (+32-51544207) 51544207 (+32-51544207)

Fax (fax): +32 (12) 974-63-10 +32 (12) 974-63-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DUPLACIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DUPLACIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DUPLACIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DUPLACIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DUPLACIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DUPLACIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DUPLACIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DUPLACIE
Products information LUC DUPLACIE

BTW identificatienummer (tax): BE01880554199
Ondernemingsnummer: 2784454345
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DUPLACIE
(Get full report from official database of BE for LUC DUPLACIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DUPLACIE
Addition kinds of activities for LUC DUPLACIE

15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
22730401. Axminster tapijten | Axminster carpets
36259917. Timing apparaten, elektronisch | Timing devices, electronic
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
86110200. Groeiersverenigingen | Growers' associations
96519906. Huur controlebureau, overheid | Rent control agency, government

Werken bij LUC DUPLACIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DUPLACIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DUPLACIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DUPLACIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

 • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

 • Laborant (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Start People Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

 • CNC Frezer (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

 • thuishulp (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

  Type: Studentenjob

  thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

 • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

 • Account Manager (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

 • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

 • Vertegenwoordiger (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PROPEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  je bent geboeid door de wereld van de coaching en training. In samenspraak met de zaakvoerder stel je jouw potentiële klantenportefeuille samen, werkt een strategie uit om de markt te bewerken en voegt de daad bij het woord door klanten te bezoeken. Je zorgt ervoor dat deuren opengaan bij klanten. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van LUC DUPLACIE in sociale netwerken
Look for responds of LUC DUPLACIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DUPLACIE. Laat een reactie achter voor LUC DUPLACIE. LUC DUPLACIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DUPLACIE. Leave a respond for LUC DUPLACIE. LUC DUPLACIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DUPLACIE op de google maps. Adres en contacten LUC DUPLACIE
Location of LUC DUPLACIE on the google maps. Address and contacts of LUC DUPLACIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DUPLACIE LUC DUPLACIE: Nexell International | Halet M | COMPARTNERS TECHNIEK | JOSEPH STRAETMANS | GRAIN CAKE BAKERY CO

Other related companies as LUC DUPLACIE: Nexell International | Halet M | COMPARTNERS TECHNIEK | JOSEPH STRAETMANS | GRAIN CAKE BAKERY CO

LUC DUPLACIE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DUPLACIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880554199. Het bedrijf LUC DUPLACIE bevindt zich op het adres: ZUIDSCHOTESTRAAT 16; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC DUPLACIE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DUPLACIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DUPLACIE, openstaande posities, locatie van LUC DUPLACIE op de kaart.

LUC DUPLACIE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DUPLACIE, company assigned to the tax number BE01880554199. The company LUC DUPLACIE is located at the address: ZUIDSCHOTESTRAAT 16; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC DUPLACIE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DUPLACIE is not available. You also can look at reviews of LUC DUPLACIE, open positions, location of LUC DUPLACIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DUPLACIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DUPLACIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DUPLACIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DUPLACIE, employees, financial statistics.