GRAIN CAKE BAKERY CO

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • GRAIN CAKE BAKERY CO
Private companiesRailroad Transportation • GRAIN CAKE BAKERY CO

Contactgegevens GRAIN CAKE BAKERY CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAIN CAKE BAKERY CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAIN CAKE BAKERY CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRIDLAAN 185; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54418663 (+32-54418663) 54418663 (+32-54418663)

Fax (fax): +32 (4) 404-34-71 +32 (4) 404-34-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAIN CAKE BAKERY CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAIN CAKE BAKERY CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAIN CAKE BAKERY CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAIN CAKE BAKERY CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAIN CAKE BAKERY CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAIN CAKE BAKERY CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAIN CAKE BAKERY CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAIN CAKE BAKERY CO
Products information GRAIN CAKE BAKERY CO

BTW identificatienummer (tax): BE01950042724
Ondernemingsnummer: 5232482910
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GRAIN CAKE BAKERY CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koekjes,gebak and taart Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAIN CAKE BAKERY CO
(Get full report from official database of BE for GRAIN CAKE BAKERY CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAIN CAKE BAKERY CO
Addition kinds of activities for GRAIN CAKE BAKERY CO

202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
336300. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
48320109. Rots | Rock
50990802. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin operated machines
82999915. Studentenuitwisselingsprogramma | Student exchange program

Werken bij GRAIN CAKE BAKERY CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAIN CAKE BAKERY CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAIN CAKE BAKERY CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAIN CAKE BAKERY CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • Plaatser ramen en deuren (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Overpelt zoekt Trixxo een ervaren plaatser ramen en deuren. We verwachten naast een goede motivatie ook een relevante werkervaring. Je zal voornamelijk werken met PVC en aluminium. De werven zijn gelegen in de nabije omgeving van Overpelt. Ben jij de gemotiveerde en bekwame kandidaat die we zoeken? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van GRAIN CAKE BAKERY CO in sociale netwerken
Look for responds of GRAIN CAKE BAKERY CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAIN CAKE BAKERY CO. Laat een reactie achter voor GRAIN CAKE BAKERY CO. GRAIN CAKE BAKERY CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAIN CAKE BAKERY CO. Leave a respond for GRAIN CAKE BAKERY CO. GRAIN CAKE BAKERY CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAIN CAKE BAKERY CO op de google maps. Adres en contacten GRAIN CAKE BAKERY CO
Location of GRAIN CAKE BAKERY CO on the google maps. Address and contacts of GRAIN CAKE BAKERY CO

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAIN CAKE BAKERY CO GRAIN CAKE BAKERY CO: GROEP ARGENTA | KRISTINA VAN DEN BOSSCHE | SAMYN J-P CBTIP/BKVTF | AN BOULENGIER | Foto Raoul Pessemier

Other related companies as GRAIN CAKE BAKERY CO: GROEP ARGENTA | KRISTINA VAN DEN BOSSCHE | SAMYN J-P CBTIP/BKVTF | AN BOULENGIER | Foto Raoul Pessemier

GRAIN CAKE BAKERY CO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAIN CAKE BAKERY CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01950042724. Het bedrijf GRAIN CAKE BAKERY CO bevindt zich op het adres: ASTRIDLAAN 185; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Koekjes,gebak and taart Fab. Producten gemaakt in GRAIN CAKE BAKERY CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GRAIN CAKE BAKERY CO is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAIN CAKE BAKERY CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAIN CAKE BAKERY CO, openstaande posities, locatie van GRAIN CAKE BAKERY CO op de kaart.

GRAIN CAKE BAKERY CO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAIN CAKE BAKERY CO, company assigned to the tax number BE01950042724. The company GRAIN CAKE BAKERY CO is located at the address: ASTRIDLAAN 185; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Koekjes,gebak and taart Fab. Products created in GRAIN CAKE BAKERY CO were not found.
The main activity of GRAIN CAKE BAKERY CO is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAIN CAKE BAKERY CO is not available. You also can look at reviews of GRAIN CAKE BAKERY CO, open positions, location of GRAIN CAKE BAKERY CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAIN CAKE BAKERY CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAIN CAKE BAKERY CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAIN CAKE BAKERY CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAIN CAKE BAKERY CO, employees, financial statistics.