LUC DEMARRE

Contactgegevens LUC DEMARRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DEMARRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DEMARRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAZELSTRAAT 128; 8810; LICHTERVELDE, België

Telefoon (phone): 51722894 (+32-51722894) 51722894 (+32-51722894)

Fax (fax): +32 (61) 854-73-23 +32 (61) 854-73-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DEMARRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DEMARRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DEMARRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DEMARRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DEMARRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DEMARRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DEMARRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DEMARRE
Products information LUC DEMARRE

BTW identificatienummer (tax): BE08441589355
Ondernemingsnummer: 7324005126
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DEMARRE
(Get full report from official database of BE for LUC DEMARRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DEMARRE
Addition kinds of activities for LUC DEMARRE

382903. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
27590702. Broodverpakkingen: drukwerk, NSK | Bread wrappers: printing, nsk
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
38450108. ECG | Electrocardiographs
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies
79990202. Golf driving range | Golf driving range

Werken bij LUC DEMARRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DEMARRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DEMARRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DEMARRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

 • INPAKKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kaas verwerkend bedrijf regio Brugge zijn we op zoek naar een student of vaste medewerker. Je staat in voor het controleren en inpakken van de kazen. Het gaat om een tijdelijke tewerkstelling van 2 weken. Dit kan mogelijks verlengd worden.

 • *** Plaatsers zonnepanelen/dakwerkers bij Go-Solar te Brecht*** (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GO-SOLAR

  Type: Vaste Job

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Heb je enige ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? ga jij de uitdaging met ons aan? JA? Perfect! Aarzel dan niet en contacteer ons! Als plaatser van zonnepanelen/dakwerker ben je het sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO's en zorg je voor de realisatie van hun droom: "het besparen op hun energiefactuur." Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uit kijken!

 • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: ISCAR BENELUX

  Type: Vaste Job

  Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

 • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: DENTCONNECT

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

 • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

 • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE TOVERSTAF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

 • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

 • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

  Type: Flexijob

  het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

 • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Het kookpotje

  Type: Flexijob

  WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

Zoek naar antwoorden van LUC DEMARRE in sociale netwerken
Look for responds of LUC DEMARRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DEMARRE. Laat een reactie achter voor LUC DEMARRE. LUC DEMARRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DEMARRE. Leave a respond for LUC DEMARRE. LUC DEMARRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DEMARRE op de google maps. Adres en contacten LUC DEMARRE
Location of LUC DEMARRE on the google maps. Address and contacts of LUC DEMARRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DEMARRE LUC DEMARRE: STANFORD MALL | FE. DALLEMAGNE | FREDERIC WINANCE | W & I Moerman | Assepoes

Other related companies as LUC DEMARRE: STANFORD MALL | FE. DALLEMAGNE | FREDERIC WINANCE | W & I Moerman | Assepoes

LUC DEMARRE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DEMARRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08441589355. Het bedrijf LUC DEMARRE bevindt zich op het adres: HAZELSTRAAT 128; 8810; LICHTERVELDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC DEMARRE is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DEMARRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DEMARRE, openstaande posities, locatie van LUC DEMARRE op de kaart.

LUC DEMARRE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DEMARRE, company assigned to the tax number BE08441589355. The company LUC DEMARRE is located at the address: HAZELSTRAAT 128; 8810; LICHTERVELDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC DEMARRE is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DEMARRE is not available. You also can look at reviews of LUC DEMARRE, open positions, location of LUC DEMARRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DEMARRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DEMARRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DEMARRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DEMARRE, employees, financial statistics.