LUC DECAIGNY

Particuliere bedrijvencommunicatie • LUC DECAIGNY
Private companiesCommunications • LUC DECAIGNY

Contactgegevens LUC DECAIGNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DECAIGNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DECAIGNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAAIPANDERSTRAAT 49; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51302477 (+32-51302477) 51302477 (+32-51302477)

Fax (fax): +32 (19) 688-58-18 +32 (19) 688-58-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DECAIGNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DECAIGNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DECAIGNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DECAIGNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DECAIGNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DECAIGNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DECAIGNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DECAIGNY
Products information LUC DECAIGNY

BTW identificatienummer (tax): BE07423156738
Ondernemingsnummer: 6556060791
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DECAIGNY
(Get full report from official database of BE for LUC DECAIGNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DECAIGNY
Addition kinds of activities for LUC DECAIGNY

335102. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
371600. Stacaravans | Motor homes
873100. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
07520104. Stamboom recorddiensten, dieren- en dierlijke specialiteiten | Pedigree record services, pet and animal specialties
17710100. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
22990109. Wads en wadding | Wads and wadding
32110102. Optisch glas, plat | Optical glass, flat
36479907. Streetcar verlichting fixtures | Streetcar lighting fixtures
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij LUC DECAIGNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DECAIGNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DECAIGNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DECAIGNY. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een jong innoverend bedrijf te Duffel, zijn we op zoek naar gemotiveerde schrijnwerkers. Binnenschrijnwerk: keukens, inbouwkasten, binnendeuren,...

 • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

 • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

 • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

 • HUISHOUDHULP Morkhoven - Direct VAST contract én maaltijdcheques (MORKHOVEN)

  Regio: MORKHOVEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat. Je stelt deze samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar. Ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Atelierverantwoordelijke/magazijnier (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van auto's en vrachtwagens. Je doet magazijnwerk. Je zorgt voor de werkverdeling in het atelier en springt af en toe bij op het bureau.

 • Automecanicien (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: GARAGE WILLEMS FREDDY

  Type: Vaste Job

  Het vaststellen van diagnoses en het uitvoeren van herstellingen en onderhoud van zowel personen- als bedrijfswagens.

 • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

 • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

 • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

 • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

 • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PHARE DE VIE

  Type: Flexijob

  Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van LUC DECAIGNY in sociale netwerken
Look for responds of LUC DECAIGNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DECAIGNY. Laat een reactie achter voor LUC DECAIGNY. LUC DECAIGNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DECAIGNY. Leave a respond for LUC DECAIGNY. LUC DECAIGNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DECAIGNY op de google maps. Adres en contacten LUC DECAIGNY
Location of LUC DECAIGNY on the google maps. Address and contacts of LUC DECAIGNY

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DECAIGNY LUC DECAIGNY: CARRELAGES DEL FABRO | Integral | Schelkens M | Consult Inventure International BVBA | bvba Architectuurbureau Vergauwen

Other related companies as LUC DECAIGNY: CARRELAGES DEL FABRO | Integral | Schelkens M | Consult Inventure International BVBA | bvba Architectuurbureau Vergauwen

LUC DECAIGNY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DECAIGNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07423156738. Het bedrijf LUC DECAIGNY bevindt zich op het adres: HAAIPANDERSTRAAT 49; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC DECAIGNY is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DECAIGNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DECAIGNY, openstaande posities, locatie van LUC DECAIGNY op de kaart.

LUC DECAIGNY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DECAIGNY, company assigned to the tax number BE07423156738. The company LUC DECAIGNY is located at the address: HAAIPANDERSTRAAT 49; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC DECAIGNY is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DECAIGNY is not available. You also can look at reviews of LUC DECAIGNY, open positions, location of LUC DECAIGNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DECAIGNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DECAIGNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DECAIGNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DECAIGNY, employees, financial statistics.