LUC DEBEVERE

Contactgegevens LUC DEBEVERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DEBEVERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DEBEVERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VLOEDSTRAAT 60; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51208177 (+32-51208177) 51208177 (+32-51208177)

Fax (fax): +32 (81) 234-30-45 +32 (81) 234-30-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DEBEVERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DEBEVERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DEBEVERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DEBEVERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DEBEVERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DEBEVERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DEBEVERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DEBEVERE
Products information LUC DEBEVERE

BTW identificatienummer (tax): BE01308441162
Ondernemingsnummer: 5680725097
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DEBEVERE
(Get full report from official database of BE for LUC DEBEVERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DEBEVERE
Addition kinds of activities for LUC DEBEVERE

1442. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
35339903. Olieveldmachines en -uitrusting | Oil field machinery and equipment
35770102. Printers, computer | Printers, computer
37320207. Reddingsboten, bouw en reparatie | Lifeboats, building and repairing
38120300. Navigatiesystemen en instrumenten | Navigational systems and instruments
38459900. Electromedische apparatuur, niet inbegrepen | Electromedical equipment, nec
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial
72991103. Kluisverhuur, behalve koelruimte | Locker rental, except cold storage

Werken bij LUC DEBEVERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DEBEVERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DEBEVERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DEBEVERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnmedewerker VASTE VROEGE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de vaste vroege shift. Je zal dus elke dag in hetzelfde uurrooster werken, namelijk van 6.00u tot 13.48u. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn

 • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

 • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

 • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

 • Student kassa (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

 • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

 • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

 • Logopediste m/v (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

 • Freelance Recruiter (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: MOoN Recruitment

  Type: Zelfstandige activiteit

  MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

Zoek naar antwoorden van LUC DEBEVERE in sociale netwerken
Look for responds of LUC DEBEVERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DEBEVERE. Laat een reactie achter voor LUC DEBEVERE. LUC DEBEVERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DEBEVERE. Leave a respond for LUC DEBEVERE. LUC DEBEVERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DEBEVERE op de google maps. Adres en contacten LUC DEBEVERE
Location of LUC DEBEVERE on the google maps. Address and contacts of LUC DEBEVERE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DEBEVERE LUC DEBEVERE: ISTASSE ASSURANCES | ERIC DE GRYSE | RUSTHUIS ZEEMANSHUIS | De Wachter J | La renaissance du livre

Other related companies as LUC DEBEVERE: ISTASSE ASSURANCES | ERIC DE GRYSE | RUSTHUIS ZEEMANSHUIS | De Wachter J | La renaissance du livre

LUC DEBEVERE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DEBEVERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01308441162. Het bedrijf LUC DEBEVERE bevindt zich op het adres: VLOEDSTRAAT 60; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC DEBEVERE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DEBEVERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DEBEVERE, openstaande posities, locatie van LUC DEBEVERE op de kaart.

LUC DEBEVERE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DEBEVERE, company assigned to the tax number BE01308441162. The company LUC DEBEVERE is located at the address: VLOEDSTRAAT 60; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC DEBEVERE is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DEBEVERE is not available. You also can look at reviews of LUC DEBEVERE, open positions, location of LUC DEBEVERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DEBEVERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DEBEVERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DEBEVERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DEBEVERE, employees, financial statistics.