LUC BAES

Contactgegevens LUC BAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC BAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC BAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LUCIEN SPILETTE 63; 6221; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71813536 (+32-71813536) 71813536 (+32-71813536)

Fax (fax): +32 (50) 454-87-77 +32 (50) 454-87-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC BAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC BAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC BAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC BAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC BAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC BAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC BAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC BAES
Products information LUC BAES

BTW identificatienummer (tax): BE04464263916
Ondernemingsnummer: 8715698242
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC BAES
(Get full report from official database of BE for LUC BAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC BAES
Addition kinds of activities for LUC BAES

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
175199. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
501302. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
35370112. Tafels, lift: hydraulisch | Tables, lift: hydraulic
75429900. Carwashes, nec | Carwashes, nec

Werken bij LUC BAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC BAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC BAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC BAES. Looking for open vacancies in other companies

 • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

 • Quality Support Officer (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

 • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

 • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

 • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Tienen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

 • Assistent eindafwerker - verzender (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met de eindafwerker zorg je ervoor dat de kraan met toebehoren (volgens bestelling), klaar staat voor transport naar de klant. Taken: Laden van vrachtwagens samen met heftruckchauffeur Transportstellen onder snelmontagekranen steken Kranen klaarzetten/klaarmaken voor transport Zorgen dat alle nodige onderdelen meegaan met de kraan (naar de klant) adhv checklisten en deze aanvullen Melden van defecten/ beschadigingen aan kraandelen *Orde op het terrein bewaken.

 • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

 • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

 • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Medewerker Frituur (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

  Type: Flexijob

  Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van LUC BAES in sociale netwerken
Look for responds of LUC BAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC BAES. Laat een reactie achter voor LUC BAES. LUC BAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC BAES. Leave a respond for LUC BAES. LUC BAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC BAES op de google maps. Adres en contacten LUC BAES
Location of LUC BAES on the google maps. Address and contacts of LUC BAES

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC BAES LUC BAES: NEUHAUS | Moureau SA | Cactus BVBA | Delanote H | B?N?DICTE BILLET

Other related companies as LUC BAES: NEUHAUS | Moureau SA | Cactus BVBA | Delanote H | B?N?DICTE BILLET

LUC BAES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC BAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04464263916. Het bedrijf LUC BAES bevindt zich op het adres: RUE LUCIEN SPILETTE 63; 6221; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC BAES is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC BAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC BAES, openstaande posities, locatie van LUC BAES op de kaart.

LUC BAES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC BAES, company assigned to the tax number BE04464263916. The company LUC BAES is located at the address: RUE LUCIEN SPILETTE 63; 6221; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC BAES is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC BAES is not available. You also can look at reviews of LUC BAES, open positions, location of LUC BAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC BAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC BAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC BAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC BAES, employees, financial statistics.