LOUIS VAN DE KINSCHOT

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • LOUIS VAN DE KINSCHOT
Private companiesCoal Mining • LOUIS VAN DE KINSCHOT

Contactgegevens LOUIS VAN DE KINSCHOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS VAN DE KINSCHOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS VAN DE KINSCHOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE GAMMEL 52; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33146406 (+32-33146406) 33146406 (+32-33146406)

Fax (fax): +32 (60) 120-91-93 +32 (60) 120-91-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS VAN DE KINSCHOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS VAN DE KINSCHOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS VAN DE KINSCHOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS VAN DE KINSCHOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS VAN DE KINSCHOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS VAN DE KINSCHOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS VAN DE KINSCHOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS VAN DE KINSCHOT
Products information LOUIS VAN DE KINSCHOT

BTW identificatienummer (tax): BE04090454101
Ondernemingsnummer: 9562469482
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS VAN DE KINSCHOT
(Get full report from official database of BE for LOUIS VAN DE KINSCHOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS VAN DE KINSCHOT
Addition kinds of activities for LOUIS VAN DE KINSCHOT

799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
35549907. Pulpmolenmachines | Pulp mill machinery
38430105. Kasten, tandheelkunde | Cabinets, dental
39440704. Sulkies, baby (voertuig) | Sulkies, baby (vehicle)
39491001. Bowlingbanen en accessoires | Bowling alleys and accessories
61530301. Aankoop van afbetalingsnota's | Buying of installment notes
83519900. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec

Werken bij LOUIS VAN DE KINSCHOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS VAN DE KINSCHOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS VAN DE KINSCHOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS VAN DE KINSCHOT. Looking for open vacancies in other companies

 • Stikster/stikker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp m/v Zwevezele - Wingene (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Zwevezele - Wingene en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

 • Technieker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: IMPS

  Type: Vaste Job

  Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

 • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: CORPACK

  Type: Vaste Job

  Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

 • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Xperthis

  Type: Vaste Job

  Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

 • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HORNICUB

  Type: Vaste Job

  Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

 • Kandidaat zaakverantwoordelijke Dreamland regio Tienen-Tongeren (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: DREAMLAND TIENEN

  Type: Vaste Job

  Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je bent het gezicht van Dreamland in je buurt en draagt de missie en waarden van Colruyt Group uit. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

 • Odoo Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Freelance Odoo Developer for a partner operating in the Travel industry. Our partner has a strategic project in the travelling industry. The company is International company located in heart of the capital. Job Description e-Commerce Full Cycle Development You will work on the latest technologies of Odoo The project is vital to the core business of our partner You will work in a team of 6 developers Your profile Odoo, Python, Agile, Scrum You speak Fluently Dutch or French You have an analytical mind You are a perfectionist you are flexible The offer Full time On Site 6 months contract renewable (minimum 1 year) Possibility to work in an innovative atmosphere Possibility to learn the latest technologies #Freelance #Odoo # Python #Fullcycledevelopment # Agile #Dutch OR French

 • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van LOUIS VAN DE KINSCHOT in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS VAN DE KINSCHOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS VAN DE KINSCHOT. Laat een reactie achter voor LOUIS VAN DE KINSCHOT. LOUIS VAN DE KINSCHOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS VAN DE KINSCHOT. Leave a respond for LOUIS VAN DE KINSCHOT. LOUIS VAN DE KINSCHOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS VAN DE KINSCHOT op de google maps. Adres en contacten LOUIS VAN DE KINSCHOT
Location of LOUIS VAN DE KINSCHOT on the google maps. Address and contacts of LOUIS VAN DE KINSCHOT

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS VAN DE KINSCHOT LOUIS VAN DE KINSCHOT: MICHIELS E. | VERBIST | DEGUVA | RAFAEL STOOP | FEESTZAAL PETRUS

Other related companies as LOUIS VAN DE KINSCHOT: MICHIELS E. | VERBIST | DEGUVA | RAFAEL STOOP | FEESTZAAL PETRUS

LOUIS VAN DE KINSCHOT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS VAN DE KINSCHOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04090454101. Het bedrijf LOUIS VAN DE KINSCHOT bevindt zich op het adres: KLEINE GAMMEL 52; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LOUIS VAN DE KINSCHOT is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS VAN DE KINSCHOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS VAN DE KINSCHOT, openstaande posities, locatie van LOUIS VAN DE KINSCHOT op de kaart.

LOUIS VAN DE KINSCHOT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS VAN DE KINSCHOT, company assigned to the tax number BE04090454101. The company LOUIS VAN DE KINSCHOT is located at the address: KLEINE GAMMEL 52; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LOUIS VAN DE KINSCHOT is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS VAN DE KINSCHOT is not available. You also can look at reviews of LOUIS VAN DE KINSCHOT, open positions, location of LOUIS VAN DE KINSCHOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS VAN DE KINSCHOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS VAN DE KINSCHOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS VAN DE KINSCHOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS VAN DE KINSCHOT, employees, financial statistics.