LOUIS MONTAIGNE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LOUIS MONTAIGNE
Private companiesMotion Pictures • LOUIS MONTAIGNE

Contactgegevens LOUIS MONTAIGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS MONTAIGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS MONTAIGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STERRESTRAAT 79; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51588077 (+32-51588077) 51588077 (+32-51588077)

Fax (fax): +32 (51) 215-49-38 +32 (51) 215-49-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS MONTAIGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS MONTAIGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS MONTAIGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS MONTAIGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS MONTAIGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS MONTAIGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS MONTAIGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS MONTAIGNE
Products information LOUIS MONTAIGNE

BTW identificatienummer (tax): BE02511444091
Ondernemingsnummer: 4840270996
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS MONTAIGNE
(Get full report from official database of BE for LOUIS MONTAIGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS MONTAIGNE
Addition kinds of activities for LOUIS MONTAIGNE

507401. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
02599900. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
28690504. Sacharine | Saccharin
37130100. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
38210119. Laboratoriumapparatuur voor de fysica, niet inbegrepen | Physics laboratory apparatus, nec
56990402. Aangepaste tailor | Custom tailor
79991407. Badmeester service | Lifeguard service

Werken bij LOUIS MONTAIGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS MONTAIGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS MONTAIGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS MONTAIGNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent technieker M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

 • Kassa/Aanvullen Supermarkt regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: Je verwelkomt elke klant met een glimlach Je luistert naar wat de klant nodig heeft Je voert zowel kassa uit als het aanvullen van rekken. Bij interesse word je ook bij onze afdeling vlees/charcuterie ingeschakeld (geen must) Je springt bij waar nodig je zorgt ervoor dat jouw afdeling steeds netjes en proper is

 • Magazijnier (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

 • Winkelbediende TRAITEUR (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote winkelketen zoeken wij een traiteur winkelbediende Je werkt in het atelier waar je instaat voor het klaar maken van bereidingen en versnijden van vlees Daarnaast werk je ook actief mee om de winkel vor het aanvullen van de rekken Wanneer nodig spring je ook in aan de kassa voor het correct afrekenen van de aankopen van de klanten

 • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

  Type: Studentenjob

  Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

 • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SAFE HOUSE

  Type: Vaste Job

  Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

 • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: D&D distribution

  Type: Vaste Job

  Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

 • Kinderverzorgster op ZELFSTANDIGE basis (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: 'T PARKSKE TANIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde medewerker / medewerker als begeleider in de kinderopvang . U verzorgt en begeleidt kinderen tussen 0 en 3 jaar .U zorgt voor gevarieerde activiteiten en hebt aandacht voor de noden van elk kind ( verzorging, rust, hygiene,geborgenheid, voeding) in een huiselijke omgeving .

 • Flexijob Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Flexijob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van LOUIS MONTAIGNE in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS MONTAIGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS MONTAIGNE. Laat een reactie achter voor LOUIS MONTAIGNE. LOUIS MONTAIGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS MONTAIGNE. Leave a respond for LOUIS MONTAIGNE. LOUIS MONTAIGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS MONTAIGNE op de google maps. Adres en contacten LOUIS MONTAIGNE
Location of LOUIS MONTAIGNE on the google maps. Address and contacts of LOUIS MONTAIGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS MONTAIGNE LOUIS MONTAIGNE: LUCIEN TRUYEN | Hecq Jean-W Ets | COIFFURE CENTRE | O.K. TRAVEL | LOCABEL/LOCABEL FININVEST

Other related companies as LOUIS MONTAIGNE: LUCIEN TRUYEN | Hecq Jean-W Ets | COIFFURE CENTRE | O.K. TRAVEL | LOCABEL/LOCABEL FININVEST

LOUIS MONTAIGNE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS MONTAIGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02511444091. Het bedrijf LOUIS MONTAIGNE bevindt zich op het adres: STERRESTRAAT 79; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LOUIS MONTAIGNE is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS MONTAIGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS MONTAIGNE, openstaande posities, locatie van LOUIS MONTAIGNE op de kaart.

LOUIS MONTAIGNE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS MONTAIGNE, company assigned to the tax number BE02511444091. The company LOUIS MONTAIGNE is located at the address: STERRESTRAAT 79; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LOUIS MONTAIGNE is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS MONTAIGNE is not available. You also can look at reviews of LOUIS MONTAIGNE, open positions, location of LOUIS MONTAIGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS MONTAIGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS MONTAIGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS MONTAIGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS MONTAIGNE, employees, financial statistics.