LOUIS JESPERS

Contactgegevens LOUIS JESPERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS JESPERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS JESPERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAKSBERGSTRAAT 24; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16501959 (+32-16501959) 16501959 (+32-16501959)

Fax (fax): +32 (16) 192-99-46 +32 (16) 192-99-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS JESPERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS JESPERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS JESPERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS JESPERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS JESPERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS JESPERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS JESPERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS JESPERS
Products information LOUIS JESPERS

BTW identificatienummer (tax): BE01494659423
Ondernemingsnummer: 4379394531
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS JESPERS
(Get full report from official database of BE for LOUIS JESPERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS JESPERS
Addition kinds of activities for LOUIS JESPERS

5039. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
356901. filters | Filters
518201. Wijn | Wine
593205. Kantoormeubilair en winkelinrichting, tweedehands | Office furniture and store fixtures, secondhand
35690000. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
36469903. Bureau lampen, commercieel | Desk lamps, commercial
73891402. Auctioneers, tariefbasis | Auctioneers, fee basis

Werken bij LOUIS JESPERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS JESPERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS JESPERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS JESPERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

 • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

 • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

 • elektricien (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Diksmuide zoeken wij een elektricien (m/v):

 • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

 • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudent promo - winkelhulp (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PHILIP'S BAKERY

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enkele jobstudenten die tijdens weekends voor ons promo willen voeren in Antwerpen. Je taak bestaat uit mensen koekjes laten proeven en flyers uit te delen, ze de weg naar onze winkels te wijzen, enz. Ook kan je ingeschakeld worden om ons winkelteam bij te staan in verkoop en verpakken van onze ambachtelijk gemaakte koekjes. In de maanden november en januari verwachten we je graag op zaterdagen, in de maand december rekenen we elke zaterdag én zondag op jou! Ben je sociaal en klantvriendelijk? Lijkt deze job iets voor jou? Stuur dan zeker je motivatie en CV door!

 • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

 • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TRAINM

  Type: Zelfstandige activiteit

  TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

 • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE BABBELUTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

 • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

 • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van LOUIS JESPERS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS JESPERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS JESPERS. Laat een reactie achter voor LOUIS JESPERS. LOUIS JESPERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS JESPERS. Leave a respond for LOUIS JESPERS. LOUIS JESPERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS JESPERS op de google maps. Adres en contacten LOUIS JESPERS
Location of LOUIS JESPERS on the google maps. Address and contacts of LOUIS JESPERS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS JESPERS LOUIS JESPERS: Coroges SC | Mawet E | De Bot R | AU PAVILLON DU DRAGON | INFORMATIC BVBA

Other related companies as LOUIS JESPERS: Coroges SC | Mawet E | De Bot R | AU PAVILLON DU DRAGON | INFORMATIC BVBA

LOUIS JESPERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS JESPERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01494659423. Het bedrijf LOUIS JESPERS bevindt zich op het adres: HAKSBERGSTRAAT 24; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LOUIS JESPERS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS JESPERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS JESPERS, openstaande posities, locatie van LOUIS JESPERS op de kaart.

LOUIS JESPERS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS JESPERS, company assigned to the tax number BE01494659423. The company LOUIS JESPERS is located at the address: HAKSBERGSTRAAT 24; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LOUIS JESPERS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS JESPERS is not available. You also can look at reviews of LOUIS JESPERS, open positions, location of LOUIS JESPERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS JESPERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS JESPERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS JESPERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS JESPERS, employees, financial statistics.