AU PAVILLON DU DRAGON

Contactgegevens AU PAVILLON DU DRAGON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU PAVILLON DU DRAGON: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU PAVILLON DU DRAGON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIPPENSLAAN 134; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50602621 (+32-50602621) 50602621 (+32-50602621)

Fax (fax): +32 (64) 801-12-60 +32 (64) 801-12-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU PAVILLON DU DRAGON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU PAVILLON DU DRAGON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU PAVILLON DU DRAGON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU PAVILLON DU DRAGON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU PAVILLON DU DRAGON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU PAVILLON DU DRAGON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU PAVILLON DU DRAGON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU PAVILLON DU DRAGON
Products information AU PAVILLON DU DRAGON

BTW identificatienummer (tax): BE03783660888
Ondernemingsnummer: 7896667480
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in AU PAVILLON DU DRAGON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fast food and meeneem restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU PAVILLON DU DRAGON
(Get full report from official database of BE for AU PAVILLON DU DRAGON)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU PAVILLON DU DRAGON
Addition kinds of activities for AU PAVILLON DU DRAGON

20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
32990201. Blokken en baksteen, zandkalk | Blocks and brick, sand lime
34430503. Kernkernstructuren, metalen plaat | Nuclear core structurals, metal plate
34979904. Gouden folie of blad | Gold foil or leaf
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.

Werken bij AU PAVILLON DU DRAGON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU PAVILLON DU DRAGON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU PAVILLON DU DRAGON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU PAVILLON DU DRAGON. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Operator (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een Operator om het team te vervolledigen. Deze taken worden jou toevertrouwd : Bedienen en bevoorraden van één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. Bewaken van de productieparameters. Het bijsturen van afwijkingen. De juiste mix van grondstoffen maken. Opvolgen van het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. In alle stadia de productkwaliteit controleren. Onderhoud en reinigen van de machines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

Zoek naar antwoorden van AU PAVILLON DU DRAGON in sociale netwerken
Look for responds of AU PAVILLON DU DRAGON in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU PAVILLON DU DRAGON. Laat een reactie achter voor AU PAVILLON DU DRAGON. AU PAVILLON DU DRAGON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU PAVILLON DU DRAGON. Leave a respond for AU PAVILLON DU DRAGON. AU PAVILLON DU DRAGON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU PAVILLON DU DRAGON op de google maps. Adres en contacten AU PAVILLON DU DRAGON
Location of AU PAVILLON DU DRAGON on the google maps. Address and contacts of AU PAVILLON DU DRAGON

Andere gerelateerde bedrijven als come AU PAVILLON DU DRAGON AU PAVILLON DU DRAGON: MARCHEURS AMICALE CYCLO | THE PROFILE GROUP | JEAN-CLAUDE LEMPEREUR | RENEE (COIFFURE) | Roger Vandaele Editie

Other related companies as AU PAVILLON DU DRAGON: MARCHEURS AMICALE CYCLO | THE PROFILE GROUP | JEAN-CLAUDE LEMPEREUR | RENEE (COIFFURE) | Roger Vandaele Editie

AU PAVILLON DU DRAGON is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU PAVILLON DU DRAGON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03783660888. Het bedrijf AU PAVILLON DU DRAGON bevindt zich op het adres: LIPPENSLAAN 134; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fast food and meeneem restaurants. Producten gemaakt in AU PAVILLON DU DRAGON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU PAVILLON DU DRAGON is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU PAVILLON DU DRAGON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU PAVILLON DU DRAGON, openstaande posities, locatie van AU PAVILLON DU DRAGON op de kaart.

AU PAVILLON DU DRAGON is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU PAVILLON DU DRAGON, company assigned to the tax number BE03783660888. The company AU PAVILLON DU DRAGON is located at the address: LIPPENSLAAN 134; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fast food and meeneem restaurants. Products created in AU PAVILLON DU DRAGON were not found.
The main activity of AU PAVILLON DU DRAGON is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AU PAVILLON DU DRAGON is not available. You also can look at reviews of AU PAVILLON DU DRAGON, open positions, location of AU PAVILLON DU DRAGON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU PAVILLON DU DRAGON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU PAVILLON DU DRAGON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU PAVILLON DU DRAGON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU PAVILLON DU DRAGON, employees, financial statistics.