LOUIS DESMARAIS

Contactgegevens LOUIS DESMARAIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS DESMARAIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS DESMARAIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POPERINGESTRAAT 47; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57422472 (+32-57422472) 57422472 (+32-57422472)

Fax (fax): +32 (11) 567-33-51 +32 (11) 567-33-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS DESMARAIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS DESMARAIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS DESMARAIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS DESMARAIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS DESMARAIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS DESMARAIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS DESMARAIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS DESMARAIS
Products information LOUIS DESMARAIS

BTW identificatienummer (tax): BE08185882568
Ondernemingsnummer: 6177307128
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS DESMARAIS
(Get full report from official database of BE for LOUIS DESMARAIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS DESMARAIS
Addition kinds of activities for LOUIS DESMARAIS

2721. periodieken | Periodicals
109900. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
251501. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
24310700. Buiten- en sierhoutwerk en afwerking | Exterior and ornamental woodwork and trim
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
33120504. Staven, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Rods, iron and steel: made in steel mills
34899902. Vlamgieters | Flame throwers (ordnance)
50919906. Go-carts | Go-carts
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij LOUIS DESMARAIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS DESMARAIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS DESMARAIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS DESMARAIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

 • Installatietechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

 • Operator Productie (VLETEREN)

  Regio: VLETEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

 • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: UW HELPENDE HAND

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

 • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

 • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

 • Commercieel projectleider (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • Metser- diender (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

 • 2nd line support Skype for business (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RenewIT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een 2nd line support engineer voor Skype for Business.

 • Sales Representative in Security (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Vaste Job

  Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

Zoek naar antwoorden van LOUIS DESMARAIS in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS DESMARAIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS DESMARAIS. Laat een reactie achter voor LOUIS DESMARAIS. LOUIS DESMARAIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS DESMARAIS. Leave a respond for LOUIS DESMARAIS. LOUIS DESMARAIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS DESMARAIS op de google maps. Adres en contacten LOUIS DESMARAIS
Location of LOUIS DESMARAIS on the google maps. Address and contacts of LOUIS DESMARAIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS DESMARAIS LOUIS DESMARAIS: E. DE VOLDER | Lauvaux J-L | L?EPICERIE DE... | SUPERCONFEX | RIA HENS

Other related companies as LOUIS DESMARAIS: E. DE VOLDER | Lauvaux J-L | L?EPICERIE DE... | SUPERCONFEX | RIA HENS

LOUIS DESMARAIS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS DESMARAIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185882568. Het bedrijf LOUIS DESMARAIS bevindt zich op het adres: POPERINGESTRAAT 47; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 416,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LOUIS DESMARAIS is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS DESMARAIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS DESMARAIS, openstaande posities, locatie van LOUIS DESMARAIS op de kaart.

LOUIS DESMARAIS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS DESMARAIS, company assigned to the tax number BE08185882568. The company LOUIS DESMARAIS is located at the address: POPERINGESTRAAT 47; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 416,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LOUIS DESMARAIS is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS DESMARAIS is not available. You also can look at reviews of LOUIS DESMARAIS, open positions, location of LOUIS DESMARAIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS DESMARAIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS DESMARAIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS DESMARAIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS DESMARAIS, employees, financial statistics.