Lauvaux J-L

Contactgegevens Lauvaux J-L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauvaux J-L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauvaux J-L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Auguste Sottiaux 25; 6211; Les Bons Villers (Mellet), België

Telefoon (phone): 0475 84 07 55; 071 87 60 79 (+32-0475 84 07 55; 071 87 60 79) 0475 84 07 55; 071 87 60 79 (+32-0475 84 07 55; 071 87 60 79)

Fax (fax): 071 87 60 77 (+32-071 87 60 77) 071 87 60 77 (+32-071 87 60 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauvaux J-L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauvaux J-L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauvaux J-L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauvaux J-L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauvaux J-L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauvaux J-L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauvaux J-L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauvaux J-L
Products information Lauvaux J-L

BTW identificatienummer (tax): BE07256988525
Ondernemingsnummer: 1093383789
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Floor armoring

Product categorie (product category): Insulation works Thermical and acoustical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauvaux J-L
(Get full report from official database of BE for Lauvaux J-L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauvaux J-L
Addition kinds of activities for Lauvaux J-L

13219901. Butaan (natuurlijke) productie | Butane (natural) production
14290101. Basalt, gebroken en gebroken-steengroeven | Basalt, crushed and broken-quarrying
20150805. Turkije, verwerkt: bevroren | Turkey, processed: frozen
20929906. Seafoods, vers: bereid | Seafoods, fresh: prepared
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
55119903. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: nieuw en gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: new and used
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij Lauvaux J-L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauvaux J-L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauvaux J-L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauvaux J-L. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Lauvaux J-L in sociale netwerken
Look for responds of Lauvaux J-L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauvaux J-L. Laat een reactie achter voor Lauvaux J-L. Lauvaux J-L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauvaux J-L. Leave a respond for Lauvaux J-L. Lauvaux J-L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauvaux J-L op de google maps. Adres en contacten Lauvaux J-L
Location of Lauvaux J-L on the google maps. Address and contacts of Lauvaux J-L

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauvaux J-L Lauvaux J-L: GILBERT HAEDENS | Tieberghien F | P DE GREEF MEDAILLES SPRL | ORTHOPEDIE SPRONKEN | MIRANDA

Other related companies as Lauvaux J-L: GILBERT HAEDENS | Tieberghien F | P DE GREEF MEDAILLES SPRL | ORTHOPEDIE SPRONKEN | MIRANDA

Lauvaux J-L is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lauvaux J-L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07256988525. Het bedrijf Lauvaux J-L bevindt zich op het adres: Rue Auguste Sottiaux 25; 6211; Les Bons Villers (Mellet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Insulation works Thermical and acoustical. Lijst met producten zijn Floor armoring.
De hoofdactiviteit van Lauvaux J-L is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauvaux J-L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauvaux J-L, openstaande posities, locatie van Lauvaux J-L op de kaart.

Lauvaux J-L is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lauvaux J-L, company assigned to the tax number BE07256988525. The company Lauvaux J-L is located at the address: Rue Auguste Sottiaux 25; 6211; Les Bons Villers (Mellet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Insulation works Thermical and acoustical. List of products are Floor armoring.
The main activity of Lauvaux J-L is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauvaux J-L is not available. You also can look at reviews of Lauvaux J-L, open positions, location of Lauvaux J-L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauvaux J-L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauvaux J-L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauvaux J-L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauvaux J-L, employees, financial statistics.