ORTHOPEDIE SPRONKEN

Contactgegevens ORTHOPEDIE SPRONKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORTHOPEDIE SPRONKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORTHOPEDIE SPRONKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTESTRAAT 46; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89353181 (+32-89353181) 89353181 (+32-89353181)

Fax (fax): +32 (53) 728-34-49 +32 (53) 728-34-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORTHOPEDIE SPRONKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORTHOPEDIE SPRONKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORTHOPEDIE SPRONKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORTHOPEDIE SPRONKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORTHOPEDIE SPRONKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORTHOPEDIE SPRONKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORTHOPEDIE SPRONKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORTHOPEDIE SPRONKEN
Products information ORTHOPEDIE SPRONKEN

BTW identificatienummer (tax): BE04916900634
Ondernemingsnummer: 6057006835
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ORTHOPEDIE SPRONKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medische and orthopedische apparaten; Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORTHOPEDIE SPRONKEN
(Get full report from official database of BE for ORTHOPEDIE SPRONKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORTHOPEDIE SPRONKEN
Addition kinds of activities for ORTHOPEDIE SPRONKEN

5082. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
22980200. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
36479908. Subway auto verlichting fixtures | Subway car lighting fixtures
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric
82490000. Beroepsopleidingen, nec | Vocational schools, nec

Werken bij ORTHOPEDIE SPRONKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORTHOPEDIE SPRONKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORTHOPEDIE SPRONKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORTHOPEDIE SPRONKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

Zoek naar antwoorden van ORTHOPEDIE SPRONKEN in sociale netwerken
Look for responds of ORTHOPEDIE SPRONKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORTHOPEDIE SPRONKEN. Laat een reactie achter voor ORTHOPEDIE SPRONKEN. ORTHOPEDIE SPRONKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORTHOPEDIE SPRONKEN. Leave a respond for ORTHOPEDIE SPRONKEN. ORTHOPEDIE SPRONKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORTHOPEDIE SPRONKEN op de google maps. Adres en contacten ORTHOPEDIE SPRONKEN
Location of ORTHOPEDIE SPRONKEN on the google maps. Address and contacts of ORTHOPEDIE SPRONKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ORTHOPEDIE SPRONKEN ORTHOPEDIE SPRONKEN: Sanigo | Ceulemans Jef + Bert | IMMO GOOSSE & FILS | Malotte Two BVBA | PITA ALADIN

Other related companies as ORTHOPEDIE SPRONKEN: Sanigo | Ceulemans Jef + Bert | IMMO GOOSSE & FILS | Malotte Two BVBA | PITA ALADIN

ORTHOPEDIE SPRONKEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORTHOPEDIE SPRONKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916900634. Het bedrijf ORTHOPEDIE SPRONKEN bevindt zich op het adres: GROTESTRAAT 46; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Medische and orthopedische apparaten; Schoonheidssalons. Producten gemaakt in ORTHOPEDIE SPRONKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORTHOPEDIE SPRONKEN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORTHOPEDIE SPRONKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORTHOPEDIE SPRONKEN, openstaande posities, locatie van ORTHOPEDIE SPRONKEN op de kaart.

ORTHOPEDIE SPRONKEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORTHOPEDIE SPRONKEN, company assigned to the tax number BE04916900634. The company ORTHOPEDIE SPRONKEN is located at the address: GROTESTRAAT 46; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Medische and orthopedische apparaten; Schoonheidssalons. Products created in ORTHOPEDIE SPRONKEN were not found.
The main activity of ORTHOPEDIE SPRONKEN is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ORTHOPEDIE SPRONKEN is not available. You also can look at reviews of ORTHOPEDIE SPRONKEN, open positions, location of ORTHOPEDIE SPRONKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORTHOPEDIE SPRONKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORTHOPEDIE SPRONKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORTHOPEDIE SPRONKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORTHOPEDIE SPRONKEN, employees, financial statistics.